2777
2789
عنوان

اختلاف مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 39 پست
بالاخره نامزدین دیگه.به نظرم شما باید یکم کوتاه بیاین چون جهاز هم ک نمیخوای ببری

اره راست میگی حالت خانواده من الکی گفتن جاهاز نمیدیم بخاطر وجه خودشون هم که شده میدن ولی این مهریه خیلی زوره باز اونا ادمن که ماشین و ۳۰۰ سکه رو قبول کردن فقط به خونه ناراضی ان 

ماشاالله چ پدرتون خوش اشتها هستن بنده خدا آقای داماد خودش یه خونه داره؟ک پدرتون همچین شروطی گذاشتن؟ ...

واقعا راست میگی 😭😭😭 بخدا دلم برا جفتمون میسوزه اون بنده خدا به همینم راضیه خانوادش قبول ندارنننن 

همش تقصیر این بابای کنه اههههه بخدا بعضی پدر مادرا میرینن تو زندگی ادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا راست میگی 😭😭😭 بخدا دلم برا جفتمون میسوزه اون بنده خدا به همینم راضیه خانوادش قبول ندارنننن& ...

انشاالله درست میشه ولی پسر متوجه نیست و از روی ناپختگی و احساسات خیلی راحت شروط پدرتون رو در ظاهر قبول داره و به نظرم خانواده پسر معقول دارن رفتار میکنن

ولی این حرف شما هم درسته ک خیلی وقتا پدر و مادرها با بی تجربگی و توقع بالایی ک دارن باعث میشن خواستگار خوب رو فراری میدن و متاسفانه ازدواجی ک معیارهاش مادی و دنیوی باشه به درد نمیخوره

انشاالله درست میشه ولی پسر متوجه نیست و از روی ناپختگی و احساسات خیلی راحت شروط پدرتون رو در ظاهر قب ...

تقصیر از خانواده خودمه قسمت شون نشه 🤦🏻‍♀️

ولی من نمیزارم بابام پیروز بشه 

تقصیر از خانواده خودمه قسمت شون نشه 🤦🏻‍♀️ ولی من نمیزارم بابام پیروز بشه 

احترام پدرتون رو حفظ کنید و به هیچ وجه توی روی پدرتون قرار نگیرید

بالاخره پدرتون هم سرد و گرم روزگار رو کشیده و حق داره نگران باشه و شما رو با هزار مکافات و رنج بزرگ کرده و انشاالله بزرگی از فامیل با پدرتون صحبت کنه درست میشه

در همه حال رضایت پدر و مادر رو داشته باشید ک پدر و مادر خالص ترین و بی ریا ترین دوست و همدم برای بچشون هستن و به هیچ وجه احدی جای این 2 گوره بی نظیر رو نمیگیره

عجب  حالا ببین بابا خودتون یکم کوتاه نمیان  بعد هم اصلا نگران نباش از این موارد زیاد بود ...

البته مهریه رو نمیشه پشتوانه دونست

چقدر از زندگیهایی ک با وجود مهریه سنگین بدون گرفتن حتی یه سکه حاضر شدن ک جدا بشن...

انتخاب باید درست و منطقی و معقول باشه

اون پسر و دختر خیلی مهمه ک سر سفره پدر و نون حلال پدر بزرگ و تربیت شده باشن ک متاسفانه در بعصی از خواستگاریها خانواده ها به دروغ و کلک خودشون رو به اون یکی غالب میکنن و اصلا اون چیزی نیستن ک میگفتن

انشاالله ک همه زندگیها برقرار و زن و شوهرها خوشبخت باشن

احترام پدرتون رو حفظ کنید و به هیچ وجه توی روی پدرتون قرار نگیرید بالاخره پدرتون هم سرد و گرم روزگا ...

میدونم نگران من هستن ولی آخه دیگه نباید جوری باشه که زور به حساب بیاد حرفشون 💔😔

اره خدارو شکر اون موقع کلی واسطه و آدم هست که مثلا حالا یکیشون کوتاه بیاد ولی همونم کلی باید استرس بکشم 

شما چنین چیزی رو دیدین که حالا یکی از خانواده ها کوتاه بیان چون فکر میکنم اکثرا دارن ازین مشکلات 

میدونم نگران من هستن ولی آخه دیگه نباید جوری باشه که زور به حساب بیاد حرفشون 💔😔 اره خدارو شکر اون ...

بله این کر کریها اول هر خواستگاری هست معمولا

ولی اگر واقعا پسر خوب و خانواده داری باشه دیگه سماجت بیش از حد نتیجه معکوس میده

انشاالله درست میشه

البته مهریه رو نمیشه پشتوانه دونست چقدر از زندگیهایی ک با وجود مهریه سنگین بدون گرفتن حتی یه سکه حا ...

بله عزیزم شما کاملا درست میگین 

مهم حلال خور بودن هست 

اما از کجا میشه متوجه شد 

پس بهتره مهریه باشه 

چون بعضی از خانواده های آقایون از ترس مهریه با عروس آرام رفتار میکنند و اگر مهریه نباشه و بدونن عروس هیچ حقی نداره باهاش هر طور بخوان رفتار میکنند 

و من این خانواده ها را دیدم اتفاقا در ظاهر خانواده مذهبی بودن اما این طور رفتار می‌کردند 

دوست من شوهرش یک کاری کرد مهریه اش را ببخشه و بعد طلاقش داد الان مونده با دو تا بچه و بدون هیچ پشتوانه ای پدرش هم کارگر هست آدم وقتی این چیزها را می‌شنوه بهتره این موضوعات را مد نظر قرار بده 

امیدوارم روزی چنان خرد و آگاهی همه جامعه را بگیره که هیچ دختری چشمش به مهریه نباشه