2777
2789
عنوان

اختلاف مهریه

1201 بازدید | 39 پست

عزیزان شما سر مهریه اختلاف داشتین با خانواده ها ولی بعدش درست بشه ؟؟ کدوم خانواده کوتاه اومده 

من الان مشکل دارم خانواده عشقم میگن سنگینه 

چیکار کنم حالا صبر کنم درست میشه بنظر تون خیلی جوش میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده من سر ۲۱۴تا میگفتن خانواده شوهرم یر ۲۰۰ همسرم گفت من خودم میخام مهریشو تعیین کنم.. ک اینجورشد مهریم ۵۰۰تا شد و ۱۲۰تا شاخه گل رز

ولی حرو بحثی پیش نیومد

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم
چقدر مگه میگین شما خانواده داماد اغلب میگن سنگینه اما نمیشه بدون مهریه هم ازدواج کرد

یه خونه و یه ماشین و سیصد سکه 

به من باشه اصلا مهریه نمیخام شرط بابامه حالا چیکار کنم 

دیدین همچین موردی که درست بشه بعدش ؟

بابام شرط یه خونه و یه ماشین و سیصد سکه گذاشته خود عشقم قبول داره خانوادش میگن نه  اوففف بخدا ...

بنظر من فعلایه مدت هیچی نگین عجله نکنین

توبایه بزرگ فامیل صحبت کن تاپدرمادرتو راضی کنه 

درضمن عشقت خونه داره یا مستاجرمیشین؟

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
چقدر تعیین کردی؟ من ۱۴ تا سکه ۷ مثقال طلا ۲ دونگ خونه البته زیر بار خونه نمیرفتن میگفتن ۳۰۰ تا سکه ...

اره اره الان خانواده اونم میگن خونه نه ولی ماشین و سکه قبول  باز خانواده من میگن خونه هم باشه 

بنظر تون درست میشه ؟

بنظر من فعلایه مدت هیچی نگین عجله نکنین توبایه بزرگ فامیل صحبت کن تاپدرمادرتو راضی کنه  درضمن ...

نه از خودش خونه ندارع آخه برا همون خانوادش میگن سنگینه این بابای منم همش شرط و شروط میزاره 

شرط گذاشت جاهاز بهم نده اونا قبول کردن باز حالا این مهریه رو گذاشته اونام حق دارن خب چی میشه سکه قانونی بزاره خب الآنم به ماشین و سکه راضین خونه خیلی زوره خب 

یه خونه و یه ماشین و سیصد سکه  به من باشه اصلا مهریه نمیخام شرط بابامه حالا چیکار کنم  د ...

آره عزیزم دیدیم که درست بشه 

نگران نباش 

و بدون که پدرت خیرت را میخواد ولی عشقت فقط میخواد زن بگیره 

بدون مهریه که نمیشه پدر و مادرت نگران هستند یا است وضعت ها 

و در ضمن از خواهر کوچکترت اینو بدون که سکه را واقعا نمیشه گرفت اما خونه عالی

اگر خونه دارن حتما بزنن توی مهریت و حتی قید بشه که پسر نفروشه و اگر خونه را عوض کردین باز به نام شما بزنه 

عزیزم الان دوست داری ازدواج کنی اما ده ساله دیگه برات مهمه مهریه چقدر باشه

اره اره الان خانواده اونم میگن خونه نه ولی ماشین و سکه قبول  باز خانواده من میگن خونه هم باشه&n ...

نمیدونم بستگی داره خونه رو کی خریده باشه

من چون نامزدم خودش خریده بود قبول کرد