2777
2789
عنوان

چقدر ماهانه پول آرایشگاه و لباس و....

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 67 پست

همسرم کلا یه کارت داده بهم معمولا ماهیانه یه مبلغی میریزه اگه بازم نیاز داشته باشم خودم بهش میگم خودمم گاهی تدریس خصوصی دارم یه درآمدی هم از اونجا دارم ولی زیاد خرج نمیکنم آرایشگاه هم نمیرم یه روتین پوستی مشخص خودم دارم 

من که خودم بلدم اصلاح میکنم تاالانم که ی رنگ ب موهام نزدم‌.. ولی پول کاشتو شابد دلم خاست مزه بزارم میگیرم ازش... هر دوماهی که وسیله ارایشم ته کشبد میخرم.. دو یا سه ماهیانه.. پونصد ششصد

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارایشگاه نمیرم. خودم ارایشگربودم قبلا. 

لباس هم انچنان نمیخرم چون خودم میدوزم. پارچشم ک هروقت بخوام میخره برام. 

پول هم خرج خونه بامنه هرچقد اضافه بیاد بقیش مال من میشه. به اضافه کارت یارانه ای که دست منه. 

سالی دوبار لوازم ارایش میگیرم درحد ی تومن و سه یا چهاربارم درحد یه تومن لباس بگیرم ....ارایشگاهم ک الان دوساله نرفتم اخرین بار عروسی عموم رفتم...پول هم هروقت نیاز داشته باشم میگیرم .....تاهم میگیرم همش را میدم ب سوپرمارکت یا میوه فروش سر کوچمون ...پس اندازمخفی هم ندارم☹️

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

هر ماه لباس نمیخرم . ماشک مو و سرم پوست و اینها هم هر چند ماه میخرم . خودم شاغلم . هزینشو فرقی نداره من یا همسرم . هرسری از جیب یکیمون میره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من سه ماه یبار برا ابروهام میرم ببست تومن میشه

محصولات پوست و مو هم که دو ماه پیش،خریدم هشاصد هنوز دارم تموم بشه باز میگیرم

پاکسازی ام میرفتم دیدم همش پول الکی،و چرت و پرت سر مردم شیره میمالن

هر چی لازم داشته باسم هر تایمی،میخرم دیگه کارتم دست هودمه

ارایشم نمیکنم

لوازم ارایشم مارک اصلیه تاریخ انقضا نداره چند ساله دارمش تمومم نمیشه راحت  پالت لب و سایه و همه چی دارم

خودم شاغلم

هر چی در میارم خرج تفریحم میکنم برای همسرم کادو میگیرم و به خودم میرسم

زیاد خوشم نمیاد از همسرم پول بگیرم از اولش مستقل بودم

ولی خب اونم دیگه هر طور شده پول میده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
 پول لباس،کفش وساعت وکرم ،ادکلن ،و.......

پس شما حتما برند استفاده میکنین....این کلا شوهرش کارمنده ماهی ۸۵۰۰ داره من میگم ۱ تومن بگو واست بریزه اگه زیاد اومد پس انداز کن کم اومد دوباره بگیر ولی از الان شوهرشو عادت بده

آرایشگاه نمیرم چون گند میزنن بهم قیافم زنونه میشه 

لباس هم ماهانه نمیخرم 

تابستون زمستون و بهار میرم خرید کلی

به نام خدای مهربونم  ☘️💕  میگن دعا شما نی نی سایتی ها جواب میده 🥺اگر چشمتون به امضام افتاد واسه رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم میکنید ♥️💕 من دورت بگردم 🥺😍همه زندگیم به سلامتی روزی که جلو همه بگم مال من شدی آره آخرش من و ط شدیم ما بگردم به دورت♥️کاربر عزیز لطفاً دخالت نکن و بحث نکن با  من تو هیجای زندگی من نیستی و یاد بگیر تا وقتی با کفشایی کسی راه نرفتی قضاوتش نکن 😏😏 ♥️💍متهدم به عشقم 💍♥️پی وی مزاحمت خواهر و خانواده محترمتان رو به ...میدهم با تشکر😏😏😒