2777
2789
عنوان

کیا کف خونشون کاشیه؟؟ میشه ب من تازه عروس کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 48 پست

الان دیگه مگه هست جدید خونه بسازن و سرامیک نکنن

من اصلا موکت ندیدم دیکه جز خونه های قدیمی

ما خونه ای که میخواستیم بخریم قدیمی ساز بو کندیم همه رو سرامیک کردیم 

شیک تر هست فقط باید تمیز کنی خوب موکت هم باید جارو کنی  تازه موکت بعد چند وقت کهنه میشه ظاهرش زشت میشخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا سرامیک به خونه نما میده موکت چیه دیگه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

تمیز کردن سرامیک راحته، حتما سرامیک کن حتی اگه همش رو موکت کنی بازم زیرش که سرامیک باشه شیک تر دیده میشه چون اشپزخونه بالاخره عقب جلو داره ممکنه یجاش موکت نخوره اونوقت زیرش تمیز دیده میشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سلام گلم.. من الان مستاجرم. کف سرامیکه.. کامل فرش نکردیم. فقط دو تا فرش ۹ متری انداختیم. شوهرم دوس داشت سرامیک کف پیدا باشه. شیک هست ولی داغون شدم از دستمال کشیدن. البته ما جنوبیم و اینجا حتی اگه درب تراس و پنجره و اینا هم بسته باشه بازم خاک میاد توی خونه.. در هرصورت اگه میخوای تصمیم بگیری سرامیک کنی، قبلش یه بخارشوی بخر تا خیالت راحت باشه. وگرنه خسته میشی از تمیزکاری

همون موزایک میگم

نفهمیدم بالاخره موزیک یا سرامیک؟

ولی سرامیک خیلی خوبه خونه خودم ۱۵ ساله که سرامیک کردیم 

خیلی هم خوب وشیکه یه جارو میزنی و  دستمال میکشی کاری نداره که 

موزیک نکنی  که پشیمون میشی

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم