2777
2789
عنوان

یک مادربزرگ دارم خیلی نماز خون قرآن خون مهربون ولیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 54 پست
اصولا هرکی که نماز میخونه اونقدام پاک نیس چند روز پیش یکی تاپیک زده بود پدرشوهرش ازار جنسیس میده با ...

اون دروغ گفته میخوان تخریب کنن مریض هستن 

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕

مادرشوهرمن نمازمیخونه چادرمیپوشه

بین پسراش فرق میزاره وبین نوه هاش

بشدت بداخلاق

وازمهمان خوشش نمیادهرکی بره خودشوناراحت میگیره

ازپسرکوجیکش پول بگیره نمیده ولی ازخودش هزارتومن بده میگیره 

دوبهم زن وخبرچین بین پسراش هست

خسیس

حق ونازمیکنه 

پشت سربقیه حرف میزنه وحرف جورمیکنه

تیکه میندازه هرچی گفتم کم گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت قدیمیه نمیتونه بزارش کنا وگرنه دست خودش نیست 

آره اصلا دست خودش نیست به همه محبت میکنه ولی الان همه باهم رو لج افتادن ولی بروز نمیدن

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
عین خوانواده شوهر من مادرشوهرمنم همینه دقیقاااا همه بچه هاشو انداخته به جون هم

مادرشوهرمنم همین طوریه

ولی اخلاقای بد دیگه ی هم داره

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

کسی که نماز میخونه صد در صد نمیشه گفت گناه نمیکنه ولی تاثیر داره نمازش گناهش رو کم می‌کنه شما هم وقتی مادر بزرگ تون میخواد غیبت کنه بحث رو عوض کنید مهربون باشید 

همه مادر بزرگا اینجوری هستن  علتش هم تنهایی زیاده وقتی یکی را میبینن میخوان حی حرف بزنن  ...

آره دقیقا تنهاس

منم زیاد میرم پیشش

خیلی پیرها رو میشناسم این شکلین بچه هاشون باید رعایت کنن حرفی که نمیخوان کسی خبر داشته باشه نگذارن ب ...

مشکل اینه ک بقیه اصلا درک نمیکنن این چیزا رو 

ی زن عموم عمدا میاد میگه ک به گوش بقیه برسه

مثلا همش میشینه میگه اینو گرفتم اینقد اینقد خرج کردیم فلان کردیم ک به گوش بقیه برسه 

مثلا بگه من از همتون بالاترم

توشون فقط من میدونم که داره لاف میزنه 

بقیه عین چی باور میکنن

نظر خودت چیه ،😏

وقتی از موضوعی اطلاع نداری و حتی نمیدونی من کدوم کاربر رو میگم الکی نگو دروغه.نظر خودت چیه راجب حرفت؟ندونسته میگی اون دروغ بوده.این مسائل وجود دارن.حالا چون اسم روحانی اومد ک نباید بتون بر بخوره.همه جور آدمی هست

مادرشوهرمن نمازمیخونه چادرمیپوشه بین پسراش فرق میزاره وبین نوه هاش بشدت بداخلاق وازمهمان خوشش نمی ...

خدایی مادربزرگ من هیچکدوم ازین خصلتارو نداره همش برعکس

فقط حرف جا بجا میکنه همین

وقتی از موضوعی اطلاع نداری و حتی نمیدونی من کدوم کاربر رو میگم الکی نگو دروغه.نظر خودت چیه راجب حرفت ...

تو هم وقتی ندیدی حرف نزن 

نماز خوندن ملاک خوب بودن نیس!

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

مامان منم دقیقااااااا همینجوریه 😕

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂