2777
2789
عنوان

سرد شدن بعد از اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 6294 بازدید | 45 پست
اوایلش چون تصور آدم از رابطه چیزای دیگه س.یهو که دردو رنج توش میبینی زده میشی. با همسرت مطرح کن. بز ...

نه خودش میدونه و اصلا اصرار نمیکنه و اینکه من تا سه روز هم خونریزی داشتم !! اینم خیلی عجیب بود و عضلات اون ناحیه کلا منفبض میشه 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت مقصره که خاطره بد برات بجا گذاشت باهاش حرف بزن و یه سری چیزهارو براش روشن کن که بتونه امادت کن ...

نه ما یک ماه داشتیم امتحان میکردیم خودم بهش گفتم انجام بده 

چون در غیر این صورت غیر ممکن بود

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

طبیعیه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
پس باید بری پیش س ک س تراپ یا مشاور درمانی

خوب اینجوری خیلی بیشتر استرس میگیرم 

یعنی سری های بعدی هم به اندازه ی بار اول دردناک هست ؟

سلام عزیزم اگ منقبض میشی 

شاید واژینیسموس داشته باشی تا اولته برو پیش دکتر زنان 

ما هیچ الهی همه تُو:‌)‌‌...♡                                                         ماه رویِ مَن ..♡ چِطور میشِه نَپرستید خُدایی رو ک    تُورو دِلخواهِ مَن آفَرید!😌🤲🏻✨
خوب اینجوری خیلی بیشتر استرس میگیرم  یعنی سری های بعدی هم به اندازه ی بار اول دردناک هست ؟

اگه فاصله زیاد بشه ممکنه دردت حتی از دفعه اولم بیشتر شه یکی از اقوام ما بعد از شب عروسیش یک ماه از ترس رابطه نداشت انگار که دوباره دختر باشه دفعه دوم حتی بیشتر درد داشت پس نذار فاصله زیاد شده تا دردش از بین بره و عادی شه براتون

خدایا راضیم به رضای تو
خوب الان اصلا دیگه دلم نمیخواد کاری کنه  برام شده معضل

بنظر من مشکلتو باهاش در میون بذار بهش بگو خیلی امادت کنه هر وقت خودت اجازه دادی شروع کنه هر وقت کامل اماده باشی هیچ مشکلی نخوتهی داشت