2821
2789
عنوان

دوستاااااان

44 بازدید | 10 پست

دوستان امروز روز اول دانشگامه نمیدونم حس اعتماد به نفس پایین بهم داد🤕 هر دختر و پسری باهمن😂🤣(البته این مشکل من نیس😂 ولی دارم توضیح میدم احساساتمو).

دوست دارم تغییر کنم (۱۸۰ درجه تغییر کنم)پولدار بشم پول تو جیبم باشم اونم با دسترنچ خودم.. به تظرم بزرگ شدم ۲۰ سالمه باید بیشتر به فکر خودم باشم . بعدش از تظر وضع مالی متوسطیم ولی بازم دلم میخاد تغییر کنم جذاب باشم مستقل باشم.(تاز قبلا هم این شکلی بودم هر وقت تصمیم میگرفتم که کاری کنم واسه خودم تغییر کنم نمیتونستم🤕)شما هم این شکلیین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اراده میخواد. نفهمیدم جذب میکنی؟

بلهههههه جذب می‌کنی ،این یک راز بزرگه برای رسیدن به تمام خواسته هاتون ،حرفم رو جدی بگیر عزیزم نتیجه دیدم که میگم ،کتاب راز رو بخون ،آخرین تاپیکم هست در موردش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
بلهههههه جذب می‌کنی ،این یک راز بزرگه برای رسیدن به تمام خواسته هاتون ،حرفم رو جدی بگیر عزیزم نتیجه ...

بله عزیزم کتاب راز میخونم. منظورتون حال بد و کمبود اعتماد به نفس رو جذب نکنم؟؟

بله عزیزم کتاب راز میخونم. منظورتون حال بد و کمبود اعتماد به نفس رو جذب نکنم؟؟

خودتونو رو هر فرکانسی تنظیم کنید همون رو جذب می‌کنید،اگر فکر محبوب بودن و ثروتمند بودن رو دارید که البته باید این حس پاک باشه و بهتون احساس خوبی بده موقع فکر کردن و در این راستا قدم بردارید مطمئن باشید کائنات شرایط و افراد و‌موقعیتهایی سر راهتون میزاره که بهش برسید 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
اره خب کلا 20 سالگی یهسنی که همه میخوان مستقل باشن دیگه چون حس بزرگ شدن بهت دست میده اینو از خیلی د ...

اره خو منم حس میکنم حق طبیعی منه و کلی ارزوو خواسته دوس دارم بهشکن برسم.

اپلیکشن لیوم چیه؟

اره خو منم حس میکنم حق طبیعی منه و کلی ارزوو خواسته دوس دارم بهشکن برسم. اپلیکشن لیوم چیه؟

یه اپلیکیشن واسه خانوماست و واسه مدیریت پریوده و بعد یه فضای داره به اسم توییتر دخترونه که اونجا همه میتونن باهم صحبت کنن خیلی خوبه