2777
2789
عنوان

خواهر خاستگارم

12486 بازدید | 132 پست

سلام خوبید 

انقد دلم پره گفتم بیام اینجا یه کمی درد و دل کنم آروم شم .

سال ۹۶ بود با یه پسری رفتم توی رابطه .اولین رابطم بود کم کم عاشقش شدم و نزدیک ۱ سال با هم بودیم که با خواهرش ام دوست شدم و بهم پیام می‌دادیم و خیلی مهربون بود تو پیام هاش ،البته از نزدیک هم یه باری اون موقع دیدمش .خلاصه رابطه ما به یک سال داشت می‌رسید که داداش پسره کشوندش خونه خودشون و گفتا بود من میدونم قضیه و باید تمومش کنی ،اینم گفته بود از کجا میدونی اونم کلی دروغ سر هم کرده بود و گفته بود اگه تموم نکنی به بابا میگم 

پسره ام رابطه و ۱ ماهی باهام تموم کرد تا دوباره خودش برگشت و گفت من طاقت نمیارم و بیا بازم با هم باشیم. از اون طرف باز پیام دادن های آبجیش شروع شد که از زندگی داداش من برو بیرون گلم 😂حالم از شنیدن گلم دیگه بهم میخوره... 

هستید بقیش و بگم ؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام میداد که داداش من سربازی نرفته کار نداره دانشجو 

تو به پاش نمون برو 

میگفت مگه تو خوابت ببینی عروس خانواده ما شدی ما تو رو نمیخوایم 

منم نمیدونم خر بودم عاشق بودم هر چی بود سکوت کردم جوابش جوابش ندادم به احترام داداشش 

گفتم یه روزی فامیل شدیم رومون کنه تو چشم هم نگاه کنیم 

فقط براس نوشتم من تو رو جای خواهر بزرگتر خودم میدونستم انتظار این حرفا و ازتون نداشتم خداحافظ 

دیگه پیام ازش ندیدم 

تا ...