atijoon72 مدیر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 عنوان خواهرم مهریشو بخشیده | مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 91 پست خواهرم مهریشو بخشیده بی اجازه پدرو مادرم یواشکی ی روز بابای دامادمون زنگ زد به بابام گفت که بیاید دخترتون ب دارید ببرید دیگه ام لازم نکرده بیاد خونه ما هنوز عروسی نکردن نامزدن....هستید بقیشو بگم 1401/01/27 | 02:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفیدبرفی۷۴ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 4173 واسه همینه بعضیا رسم دارن ک عقد نامه خونه پدر زن میمونه...ک دختر احساساتی نشه بره ببخشه هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4692 ی شیر پاک خورده لایک کنه برم بیام ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
atijoon72 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 هیچی دیگه خواهرم اومد و اصلا تز بخشیدن مهریه هیچ حرفی نزد ماهم فکر کردیم دعواشون شده و درست میشه همه چیآشتی میکننی روز که داشت با گوشی میام میداد
دیارا_دستدوز عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1189 من ب شخصه با مهریه واسه گرو کشی مخالفم و مهر خودم کمه ک دست شوهرم نبندم
atijoon72 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 اگر نامزده از کجا برداره ببره زیادی میرفت خونشون
atijoon72 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 هیچی دیگه خواهرم اومد و اصلا تز بخشیدن مهریه هیچ حرفی نزد ماهم فکر کردیم دعواشون شده و درست میشه همه ... یهو برگشت با گریه به مامانم گفت که شوهرم میگه دیگه نمیخوامت مامانم برگشت گفت
_seviin_ عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 173 یهو برگشت با گریه به مامانم گفت که شوهرم میگه دیگه نمیخوامت مامانم برگشت گفت ای بابا
f.a1574 عضویت: 1395/10/06 تعداد پست: 5327 یهو برگشت با گریه به مامانم گفت که شوهرم میگه دیگه نمیخوامت مامانم برگشت گفت کاش تند تر مینوشتی خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
atijoon72 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 یهو برگشت با گریه به مامانم گفت که شوهرم میگه دیگه نمیخوامت مامانم برگشت گفت بیخود کرده مهریتو بده اگه اون تومست مهریتو بده باشه طلاقت بده ما مشکلی نداریمکه یهو خواهرم گفت کدوم مهریه من مهرینو بخشیدمعقدنامه خونه زن داداشم بود واسه بیمه تامین اجتماعی خواهرم گرفتش و بردش
dianakhanom عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 4273 ن کی گفته...دونفر شاهد باشه کافیه خاله ام میخواست اینکارو بکنهرفت محضر و گفتن تا پدرت نباشه نمیشهشاهد برای طلاق یا ازدواجِ نه بخشیدن مهریه الهم عجل لولیک الفرج💚
atijoon72 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 بیخود کرده مهریتو بده اگه اون تومست مهریتو بده باشه طلاقت بده ما مشکلی نداریم که یهو خواهرم گفت کدو ... مامانم عصبی شد موقعی که داداشام از سر کار اومدن بهشون گفت که چه اتفاقی افتاده اونهم رفتن د خونه پسره و دعوا و آبروریزی ..
dianakhanom عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 4273 نه بابا لازم نیست، یک عدد احمق هستم که همینکارو کردم عزیزم یعنی رفتین محضر و قبول کردن بدون رضایت پدر یا مادرتون مهریه رو ببخشید؟اصلا نمیذارن،چون میگن نکنه شوهره مجبور کرده باشه خانومش رو که اینکارو بکنهبرای همین رضایت پدر ضروریهچندین نفر رو دیدم که میخواستن اینکارو بکنن ولی بدون رضایت پدر نتونستن الهم عجل لولیک الفرج💚
atijoon72 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 مامانم عصبی شد موقعی که داداشام از سر کار اومدن بهشون گفت که چه اتفاقی افتاده اونهم رفتن د خون ... کارتی که باهاش وام ازدواج گرفته بودیم خم خواهرم خودش برداشت و برد گفت مال خودمه داداشام خر کاری کردن ندادش که فهمیدیم ۲۰ میلیون خم از اون پول داده به پسره
atijoon72 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1085 عزیزم یعنی رفتین محضر و قبول کردن بدون رضایت پدر یا مادرتون مهریه رو ببخشید؟ اصلا نمیذارن،چون میگن ... حالا آخرش بهتون میگم ترو خدا راهنماییم کنید داداشام دارن سکته میکنن
_seviin_ عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 173 حالا آخرش بهتون میگم ترو خدا راهنماییم کنید داداشام دارن سکته میکنن خب