2777
2789
عنوان

خواهرم مهریشو بخشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 91 پست
مامانم عصبی شد موقعی که داداشام از سر کار اومدن بهشون گفت که چه اتفاقی افتاده اونهم رفتن د  خون ...

تو دعوا سر داداشم رو شکستن ۲۰ نفر ریختن سر داداشام

حالا پسره زنگ زده به خواهرم که داداشت رضایت بده تا منم طلاقت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا آخرش بهتون میگم ترو خدا راهنماییم کنید داداشام دارن سکته میکنن

خوهرات ب چ دلیل مهریه روبخشیده؟؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
نه عزیزم اینطوری نه، یه نامه محضری دادم که من دو سوم مهریه ام رو دریافت کردم

آهان اونجوری میشه بله میشه

ولی کاش توی خونه نامه مینوشتین نه اینکه برین محضر

چون تو خونه نامه مینوشتین و کل مهریه رو میبخشیدین هم ارزش قانونی نداشت و بعدا میتونستین مهریه تونو مطالبه کنید

الهم عجل لولیک الفرج💚
عزیزم یعنی رفتین محضر و قبول کردن بدون رضایت پدر یا مادرتون مهریه رو ببخشید؟ اصلا نمیذارن،چون میگن ...

رفتیم نامه محضر رو گرفتیم نوشته که ابرا کردم مهریه ام رو 

میتونه با اینکه اجازه پدر نداشته برش گردونه 

یا از دست محضر دار شاکی بشه

درسته حقشه ولی کاریه ک کرده ول کنید برید اون پسر براشما دوماد بشو نیست

اخه خیلی زوره

دختر طلاق بدی مهریه هم ندی سر داداشش هم بشکنی دو قورت و نیمه ات هم باقی باشه

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
آهان اونجوری میشه بله میشه ولی کاش توی خونه نامه مینوشتین نه اینکه برین محضر چون تو خونه نامه مینو ...

همین یک سوم از مهریه ام که مونده ۵۵۵ تاست  بخوام بذارمش اجرا حتی ۵ تا سکه هم نداره که بده

همین یک سوم از مهریه ام که مونده ۵۵۵ تاست  بخوام بذارمش اجرا حتی ۵ تا سکه هم نداره که بده

شما از اونایی که جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره🤌🏻🤣افرین افرین

الهم عجل لولیک الفرج💚
اخه خیلی زوره دختر طلاق بدی مهریه هم ندی سر داداشش هم بشکنی دو قورت و نیمه ات هم باقی باشه

ببخشید ولی خریت دخترخانم خودشون بوده اصن درک نمیکنم بخشیدن مهریه چ صیغه ایه اگه اینا زندگی کنن چیکا دارن به مهریه. فک کنن یه چیزی نوشته شده رو برگه. نمیدونم چرا مد شده همه یا میبخشن بامیرن دستکاری میکنن کم میکنن زیاد میکنن چمیدونم سکه کم میکنن بجاش خونه مینویسن. 

اینجور دختر پسرا بنظرم اصن معنی زندگی نمیدونن چیه. من الان از مامانم میپرسم میگه یادم نیست مهریم چی بوده🤦‍♀️🤦‍♀️حالا این جوونا حالا میرن دستکاری میکنن