2777
2789
عنوان

ضفرا ندارم رژیم غذایی تو رو خدا چی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم عادی آره اونایی صفرا ندارن ؟

آدم عادی که آزاده 

والا منم که صفرا ندارم گهگاهی دوسه تا زرده رو در روز خوردم اما توصیه پزشکم یه زرده در روز و هر چند تا که مایلم سفیده بود.

فقط از خوردن کره و خامه پرهیز کنید تا اسهال نشی

آهان ممنون من تخم مرغ برای چشمم باید بخورم حالا میگن هفته ای یکی می خواستم بدونم کم نیست .؟

من هر وقت هوس کنم تخم مرغ میخورم، ولی خب چربی زیاد نمیخورم یعنی روغن خیلی کم استفاده میکنم.به هر حال یه مقدار بیشتر از قبل باید چربی رو کنترل کرد.ولی دکتر من گفت بعد از دو ماه زندگی عادی رو ادامه بده

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
شاید سردیت میشه ماهی رو با سیر ترشی بخور و خرما

نمیدونم داخل اینترنت نوشته بود گاهی امگا ۳ تجزیه نمیشه 

فک نکنم نمیدونم والا حیرون شدم 

شما روغن حیوانی هم استفاده میکنید ؟

نمیدونم داخل اینترنت نوشته بود گاهی امگا ۳ تجزیه نمیشه  فک نکنم نمیدونم والا حیرون شدم  ...

بله کم

من تا دوسه سال بشدت رعایت کردم و چند باری هم چکاب دادم واسه آنزیمای کبدی 

دیدم مشکلی نیست الان دیگه مثل بقیه غذا میخورم اما خیلی ناپرهیزی نمیکنم چون دیکه دارم پا به سن هم میذارم متابولیسم پایین میاد

شاید سردیت میشه ماهی رو با سیر ترشی بخور و خرما

خیلی ممنون از راهنماییتون اگه نکته دیگه ای به ذهنتون رسید ممنون میشم اینجا بفرستید 

واینکه من اگه سوالی داشتم باز هم مزاحمتون میشم 

ممنون