2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8484022/ختم-یاعلی-هستین-باهم-بگیم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه داخل قنوت موقعی که برای چهل نفر دعا میکنم یکی از اون چهل نفر خودمم و حاجاتمو میخوام از خدا بعد ...

اها مرسی آخه یه جا خوندم تو قنوت باید حاجاتمونو بخوایم یه جا دیگه گفته بود بعد اتمام نماز فلان ذکرو بگید و برید تو سجده و حاجتتونو بگید

اها مرسی آخه یه جا خوندم تو قنوت باید حاجاتمونو بخوایم یه جا دیگه گفته بود بعد اتمام نماز فلان ذکرو ...

هر دو رو عمل کن عزیزم

نماز شب خیییلی خوبه 

انشالله که حاجت میگیری

اگه واسه گرفتن یه حاجت خاص میخوای نماز شب بخونی نیت کن بگو اگه حاجتم رو گرفتم 40شب دیگه نماز شب میخونم 

اثرربیشتری  داره

هر دو رو عمل کن عزیزم نماز شب خیییلی خوبه  انشالله که حاجت میگیری اگه واسه گرفتن یه حاجت خاص ...

والا حاجت که زیاده ولی نمیخوام به زور حاجتمو از خدا بگیرم دعا میکنم اگه به صلاحم بود ، اتفاق بیوفته

ولی خیلی ناراحتم چرا وقتی نوجوون بودم کسی چیزی از نماز شب نگفت بهم