2777
2789
خانم طلا شماره تماس می دهی؟ و ادرس دقیق
برای کشف اقیانوس های جدید باید جرات ترک ساحل را داشت این دنیا دنیای تغییر است، نه تقدیر ! سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند.... که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت ..... به رقص درآیی..... قصه عشق ، انسان بودن ماست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
بخشید یه مطلب بی ربط با عنوان تاپیک را برای خانوم طلا میذارم!
خانم طلا شما خودت اکباتانی؟ (ببخشید سوال میکنم)

بعد هم یه سوالی چند وقت میخوام ازت بپرسم
تو برنامه خانه ما شبکه دو....عکس دختر شما را نشون میده ؟؟خیلی شبیه پونه است
ضمنا مامان خیلی خوبی هستم ....من عاشق اون عکسی هستم که از پشت سر از پونه گرفته بودی
پستهات را تو بخشهای آموزشی می بینم
ان شا اله همواره موفق باشی با یک دنیا انرژی
با تــوام حــوا… تـــو مــگر سیــب را پــوسـت کنـده خـورده بــودی کــه دنیــا اینــــگونـه پــوسـت مــا را مـی کنــد…..؟؟؟
.
راستی من رو می تونی تو تاپیک متولدین فروردین 89 پیدا کنی. البته همین جا هم پیغام بزاری چک می کنم. منم خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمت. ایشاا.. که بتونیم برای هم دوستهای خوبی بشیم. چه خوبه که بچه ها هم همسن هم هستند.
راستی اینجا خریدی یا اجاره کردی؟
سلام اگه مهدش خوبه بگین منم پسرمو بزارم .....راستی شیوا جون سلام مخصوص ..مهسا جون خوبه؟ ...........بزارین تبلیغ کار خودمو هم بکنم من تو اکباتان فروشگاه لباس کودک دارم فقط هم یا مارک داره یا ترکیه ای ...فاز یک سوپر 7 پلاک 10 فروشگاه نینی جان ......به دوستای نینی سایتی هم تخفیف ویژه میدم (اکثرا صبحها خودم هستم البته این هفته دارم میرم برای خرید جدید هفته بعد میام ) ...................شیوا جون اگه راهت خورد که بیای تو سوپر 7 حتما بیا ببینمت خیلی دوست دارم از نزدیک باهات آشنا بشم
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
سلام به دوستای خوبم
نسی جونم خوبی؟؟؟؟ پسر گلت چطوره؟؟؟
همیشه به یادت هستم... راستش نمی دونم دقیقا سوپر 7 کجا میشه.... من بیشتر قسمت بالایی میرم برای خرید. همون قسمتی که بالای باشگاه راه آهن هست... میشه بگی شما اونجایی یا اون قسمت پایینی؟ منم خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمت....
شیوا جون نه عزیزم ما قسمت پایینی هستیم یعنی اولین پاساژ از قسمت پایینی میشه ...ولی من حدود یه هفته نیستم اگه خواستی بیای قبلش همینجا با هام هماهنگ کن که باشم حتما ..
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی