2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم طبیعی من هیچ قوصی نداشتم فقط ازپایین پرهاش جمع کردن میخواست ولی برعکس اصلادست نزده ب پرهام

منم میخواستم طبیعی عمل کنم ولی دوست دارم ی کم تغییرکنم میگن نیمه فانتزی عمل کن دماغم هم استخوانی هس

خدایا شکرت🙏
حالم اصلا خوب نیس نمیتونم باچهرم کنار بیام منی که از ۲۴ ساعت ۱۲ساعت میخوابیدم نه خواب دارم نه خوراک ...

مگه زشت شدی؟خب وقتی میخواستی عمل کنی باید فکر اینجاهاشم میکردی

@نی_نی_یار_پنج‍ 

سلام خسته نباشید نی نی یار

استارتر یه عکس گذاشتن بلد نبودن حذف کنن میشه براشون حذف کنین خودشون نتونستن من تگتون کردم لطفا حذف کنین ممنون

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
مرسی عزیزم

یکم صبر کنین نی نی یار سرش شلوغه فکر کنم ولی ببینه براتون حذف میکنه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨