2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله طاعاتت قبول باشه منم دعا کن برای شفای خواهرم و سرو سامون گرفتن داداشم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

دعا کن منو نزدیک آقایی بگو ی سرپناهی برا مون جور شه.اسمم زینب هست

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

عزیزم انشالله هر حاجتی داری برآورده بشه..

اول برا ظهور آقا امام زمان دعا کن ...

بعدم اگه لایق بودم از طرف من این اشخاص رو اسم ببر

مبینا_هستی_زینب_اصغر_حسن(خیلی دعاشون کن هر کدوم ی حاجتی دارن)

خودم لیلا 

بهزم ممنونم عزیزم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

تروخدا برای سلامتی منم دعا کن خیلی 

التماست میکنم اسمم آیسا 

🙏🙏❤😔

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نگین حاجت روا شدنم لطفا 

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

چشم برای همه دعا میکنم و یه نماز کلی میخونم 

الهی همه حاجت روا بشن

الهی همه عاقبت بخیر بشن

الهی ظهور آقا امام زمان 

سلامتی همه مریض ها 

الهی مادر شدن عروس شدن همه ی محتاجان