2777
2789
عنوان

در مورد قد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم یهویی قدکشید تازه ۱۶سالش شده تازه پدرومادرمم قدبلندنیستن اماداداشم انقدقدبلندشد شماقدت بل ...

ببخشید معذرت میخوام اطلاعی ندارید که داداشتون چندسالگی وارد بلوغ شدن؟ 

برای پسرا هم همینطوره؟ ☹️

بارفیکس تا میتونی برو،نزاررشدت کم‌بشه،بارفیکس وورزشای بپر بپر دارزیادبرو،کششی،تنبلی نکن دوروز دیگه بدبخت نشی

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

اووو ،هنوز خیلی جا داری

من خودم دخترم و یه بار رفته بودم دکتر ، گفته بود غیر ممکنه

بعد رفتم  پیش یه دکتر دیگه . بهم قرص داد و به طرز باورنکردنی ای فعلا من ۴ ، ۵ سانت بلند شدم . خیلی دکتر خوبی بود ، خدا خیرش بده . تو حتما بلند تر میشی البته نه خشک و خالی ... باید ورزش کنی ، کششی عالیه

پسر گل شما میانگین قدی مادر پدرتون میشید +_ 10 شما حتما ورزشهای پرشی مثل والیبال و بسکتبال رو برید و ...

به این میانگینها نیست . یکی رو میشناسم مادرش ۱۵۰و پدرش ۱۹۰ و این دختره باید از میانگین که ۱۷۰باشه باید چند سانت پایین باشه ولی این دختره ۱۸۵هست.

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
اره تازگیا پریودشد☹️زودبودبراش 

تو تایپیک پسر اینو میگین. چقدر راحتین.....

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
چشم😂

جدی میگم،قد مرد بایدبلندباشه توآیندش تاثیرداره

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد