2777
2789

خواهر شوهرم میخواد از همسرش جدا بشه ((طلاق بگیره)) بعد زنگ زده بیای حتما عزیزم جشن طلاق داریم شما هم دعوت هستی حالا موندم جشن طلاق چیه 😁دیگه این نوبرش بود حالا امروز بوده از صبح تا ظهر به صرف ناهار کارت دعوتیم پخش کردن من نرفتم همسرمم خودمم نذاشتم بره بعد خواهر شوهرم  زنگ زده چرا نیومدین میگم کار داشتیم نتونستیم میگه تو حسودی دوست نداری خوشبختی یکی دیگه را ببینی بعد تلفن را قطع کرد 😑😑موندم چیکار کنم حالتون همسرم از مکالمه من و خواهرش خبر نداره بعد گفت که فردا افطار دعوتشون کنیم نمیدونم جوابشو چی بدم موندم حالا چیکار کنم🤔

ولی قبول دارین خواهرش عقب مونده است☹☹😡😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت بگو😤😤😤چ بی شخصیته خواهر شوهرت

تو چرا نرفتی خب؟؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدا خواهر شوهرت و شفا بده

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙