2777
2789
عنوان

کسی آزمون استخدامی قوه قضائیه شرکت کرده؟متصدی امور دفتری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 39 پست

قبول شدی عزیزم؟

من قبول نشدم، میدونستم خودم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
قبول شدی عزیزم؟ من قبول نشدم، میدونستم خودم

اره عزیزم قبول شدم،تا ببینیم برای مصاحبه چطور پیش میره توکل بر خدا،امیدوارم مصاحبه هم پذیرفته شم🙏امیدوارم شما هم موفق باشی و به زودی تاپیک قبولیت رو بزنی

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم قبول شدم،تا ببینیم برای مصاحبه چطور پیش میره توکل بر خدا،امیدوارم مصاحبه هم پذیرفته شم🙏ام ...

به سلامتی ان شالله قربونت

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اره عزیزم قبول شدم،تا ببینیم برای مصاحبه چطور پیش میره توکل بر خدا،امیدوارم مصاحبه هم پذیرفته شم🙏ام ...

منم قبول شدم ..الان باید چکار کنیم عزیزم ....مصاحبه چه چیزایی میپرسن ؟

انسانم آرزوست 😍
منم قبول شدم ..الان باید چکار کنیم عزیزم ....مصاحبه چه چیزایی میپرسن ؟

تبریک میگم عزیزم...الان باید منتظر بمونیم که ببینیم کی اعلام میکنن که مدارکمون رو ببریم تا بررسی بشه،اعلام میکنن که کی ک کجا ببریم،شما هر روز سایتشون رو چک کن،برای مصاحبه هم هنوز اطلاعات درستی ندارم میدونم مسائل دینی و احکام شرعی و مسایل سیاسی روز پرسیده میشه...شما متصدی امور دفتری شرکت کردید؟چه شهری عزیزم؟میتونم بدونم نمره مکتسبه تون چند بوده؟

خیلی ممنونم همچنین به شماهم تبریک میگم ...بله متصدی قبول شدم شهر قم .با نمره ۶۳ درصد ..شما کدوم شهر ...

انشالله جفتمون قبول بشیم عزیزم،من یکی از شهرستان های استان فارس هستم،با نمره 54 درصد...برای مصاحبه چی میخوای بخونی؟من یک جزوه گیرم اوردم جزوه احکام شرعی...شما دیگه چی میخونی...اطلاعی داره به منم بده عزیزم...به نظرت قبول میشیم؟

خیلی ممنونم همچنین به شماهم تبریک میگم ...بله متصدی قبول شدم شهر قم .با نمره ۶۳ درصد ..شما کدوم شهر ...

شما اطلاعی دارید که حقوقش چقدره؟و اینکه چه مزایایی دارن کارمندای دادگستری؟مثلا بیمه میشن؟...هتل توی مشهد مثل سپاه و نیرو انتظامی دارن؟...وام بهشون میدن؟...از این چیزا اطلاعی دارید ممنون میشم بهم بگید 

انشالله جفتمون قبول بشیم عزیزم،من یکی از شهرستان های استان فارس هستم،با نمره 54 درصد...برای مصاحبه چ ...

انشالله ....والا من فعلا هیچ اقدامی نکردم ولی همون احکام رو بایدبخونیم ..امروز اخبار نکاه کردم 😄خطبه نماز جمعه رو از تلوزیون گوش کردم 🤣باید سرچ کنم اسم وزرا و اشخاص مهم کشور رو پیدا کنم حفظ کنم ...درباره جنگ اوکراین و روسیه تحقیق کنم ..روی فن بیانت هم کار کن عزیزم ...با اعتماد به نفس و صاف بشین ....بازم چیزی به ذهنم رسید میگم بهت اینجا ....راستی چند سالتونه شما ...انشالله تلاش کنیم خوب باشیم تو مصاحبه حتما قبول میشیم 

انسانم آرزوست 😍
شما اطلاعی دارید که حقوقش چقدره؟و اینکه چه مزایایی دارن کارمندای دادگستری؟مثلا بیمه میشن؟...هتل توی ...

تا جایی که من میدونم اولش به صورت پیمانی مشغول به کار میشیم ....ولی بعد ها اگر ازعملکردمون راضی باشن حتما رسمی میکنن ...در مورد حقوق هم اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم توی هر شغلی باید جاافتاده بشی تا شرایط بهتر بشه برات 

انسانم آرزوست 😍
انشالله ....والا من فعلا هیچ اقدامی نکردم ولی همون احکام رو بایدبخونیم ..امروز اخبار نکاه کردم 😄خطب ...

بازم خوب بوده شروع خوبی داشتی اخبار رو دیدی😁من.که فعلا هیچی...من سی و دو سالمه...ممنون بابت اطلاعاتی که بهم دادی...به امید موفقیتمون

عزیزم چه جالب...انشالله موفق باشید گلم

سلام دوستان وقت بخیر  با آرزوی قبولتون 

اگه از روند مصاحبه و اینکه چه منابعی بخونیم چیزی دستگیرتون شد ممنون میشم به اشتراک بزارین