2821
2789
عنوان

کیا مثل من اینجورین

202 بازدید | 33 پست

کل روزم خواب باشم بازم کسلم حال از تخت پایین اومدن ندارم خیلی بی انرژی و بی جون شدم 

نمیدونم از کمبود ویتامینی چیزیه یا نه مربوط میشه به این فصل 

نیم ساعت دیگه شوهرم از سرکار میاد من عزا گرفتم

حوصله ندارم پاشم شام درست کنم

طفلی امروز نهارم نخورده من همچنان رو تخت ولوم 🤦😑

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کلی امتحان دارم و اینطورم

روزه و گشنه 

اصلا انرژی ندارم  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

حالمم از هر چی نهار و شام بهم میخوره 

کاش منم جایی رو داشتم خودم تلپ کنم اونجا😩

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

هم بی حالم

هم بوی سرخ کردنی بهم میخوره حالت تهوع شدید میگیرم😑😑

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
ازمایش بده ممکنه کم خون باشی

احتمالا کم خون باشم 

همینجوری برم داروخونه قرص بهم میدن

هم بی حالم هم بوی سرخ کردنی بهم میخوره حالت تهوع شدید میگیرم😑😑

وای خیلی بده یکمم الرژی دارم همش در حال عطسم

احتمالا کم خون باشم  همینجوری برم داروخونه قرص بهم میدن

نه خب دوز بندی ممکنه یه قرص بگیری خدای نکرده برات خطرناک باشه یه چک اپ بده مامان من اینطوری بود کم خونی داشت

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
بگو لا حول ولا قوه الا باالله بلند شو چکاپ فراموش نشه احتمالا کم خونی داشته باشید

میخام ولی خیلی سخته پاشم گیج گیجم

2825
2823
2791
2779
2792