2777
2789

خواهر من شانزده سالشه پدرم هم حساسه به پوشش و روابط دختر پسر خیلی حساسه چند سال پیش یه مزاحمتی ایجاد شد برای خواهرم خیلی الان سخت میگیره براش مادرم متوجه یه شماره شد و دادش بمن و من دیدم پسره به مادرم نگفتم ولی شماره رو حدف کردم و با خواهرم صحبت کردم گفت یه ساله پسره گیر داده و الان چند وقته خواهرمم چت میکنه باهاش در حد چت هست رابطشون فقط و با خودش حرف زدم قرار شد من به پسره بگم دیگه پیان نده به خواهرم به مادرم اینا هم حرفی نزدم که اذیت نشه.

بعد الان حس عداب وجدان دارم که تو حریم خصوصیش دخالت کردم یا اینکه ممکنه اسیب ببینه از نطر روحی و هرچند که میدونم ارتباطشم اشتباه بوده و خودشم میدونست که جلوی درسخوندنشو میگیره 

نگرانم آسیب نبینه یا تو فکرش نره و از درساش جا بمونه 

بنطرتون کارم درست بوده یا نه و الان چیکار کنم برای خواهرم 

ببخشید طولانی شد 

دوست پسر هیچ منافاتی با درس خوندن نداره 

ولی شکست عشقی کاملا رابطه مستقیم با درس نخوندن داره!

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر هیچ منافاتی با درس خوندن نداره  ولی شکست عشقی کاملا رابطه مستقیم با درس نخوندن داره!؟

یعنی باید میزاشتم ادامه بده؟

خودش میگفت به پسره گفته تموم کنن اما نزاشته دوباره پیام داده 

بعد اینکه اگه مادرم اینا میفهمیدن خیلی بد میشد اصلا این روابطو قبول ندارن و خیلی حساسن و کلا سخت میگیرن 

یعنی باید میزاشتم ادامه بده؟ خودش میگفت به پسره گفته تموم کنن اما نزاشته دوباره پیام داده  بع ...

نه درکل نگفتم کارت درسته یا اشتباست

فقط اون قسمت که گفتی مانع درس خوندنش میشه ! توضیح دادم اینجور نیست

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
دوست پسر هیچ منافاتی با درس خوندن نداره  ولی شکست عشقی کاملا رابطه مستقیم با درس نخوندن داره!

بعدم دوتا بچه دبیرستانی چه میفهمن ما خودمونم تو این سن بودیم آخه من خودم ضربه خیلی بدی خوردم از این چیزا با اینکه دوست پسرمم نبودن ولی همین مزاحمتا و ..

نه درکل نگفتم کارت درسته یا اشتباست فقط اون قسمت که گفتی مانع درس خوندنش میشه ! توضیح دادم اینجو ...

آهان من فک کردم منطورتون اینه اون موقع بهتر درس میخوند تا الان 

کار درست رو شما کردی دوست پسر داشتن و همش چت کردن فرصتی برای درس نمیذاشت

ممنون همین فکرو کردم و بعدشم فکر کردن دوباره به چت تخیل و ..

حتی خودشم قبول داشت کارش اشتباهه دوتا دوستاش هم که در جریان بودن  بهش گفته بودن برای همین خیلی ام راحت قبول کرد 

ولی من همه اش استرس دارم