2777
2789
عنوان

مادر شوهر بی ادب

402 بازدید | 6 پست

سلام.من دوازده ساله که ازدواج کردم.مادر شوهر من زن بدی هست یا نه رو نمیدونم.یک موقع فکر میکنم زن بدیه گاهی هم فکر میکنم فشار زندگی اینجورش کرده. ولی خیلی حرفهای رکیک میزنه...مثلا جلوی همه میگه عروس مثل سگ میمونه اگر هم بپذیرمش به روی صاحبش که پسرش باشه میپذیرم..امسال دراومد گفت بچه تو بی تربیته به خانواده ما که نرفته به مادرش کشیده...منم ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم..فقط گفتم بریم تهران...حالا همسرم میگه مادر من همینه...خیلی هم باهاش حرف زدیم درست نمیشه...خواهر برادرها و پدرش هم به من گفتن که تو حق داری...این با همه همینجوره و به خاطر همین همه ما رو کنار گذاشتن...خلاصه که موندم...از طرفی پدربزرگش بچه منو خیلی دوست داره و بچمم عمه ها و عموهاش دوست داره...از طرفی بی ادبی هاش ناراحتم میکنه...شوهرم میگه یا نیا یا اگر فحش ناموس هم بهت داد سکوت کن...نمیدونم چکار باید بکنم..اگر من نرم پسرمم به من وابستست و نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که چیزی نیست همسایه ما عروسهاشو با القاب زشت صدا میزد...  در خونه شون باز بود همیشه کلمات رکیکش رو رهگذرها هم میشنیدن. ادم وقتی مهمون داشت خجالت میکشید که یه وقت مهمان صدای اونو نشنوه. پارسال کرونا گرفت و مرد. همسایه ها خوشحال شدن... یکی از عروسهاش تو مجلسی باصدای بلند گفت من بعد از فوت مادرشوهرم به مزیتهای کرونا پی بردم...

بعصی ها یه جوری زندگی میکنن که وقتی میمیرن جای خیلی ها باز میشه و حس راحتی پیدا میکنن.... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بله...از همه خشم خالیه...میگه فقط من و بچه هام خوبیم و بس..بقیه آدم نیستن

پس کنار بیا ، انگار که نمیشنوی ، کسی که در این حد روح اسیب دیده ای داره با دعوا و گارد و قهر درست نمیشه بدتر میشه

بی خیال باش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم