2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور درمان شدی

همه جور دکتری رفتم سنتی،متخصص ،یه مدل دکتر بود عکس از قرنیه چشم می گرفت از مویرگ ها تشخیص بیماری می داد همه متفق القول می گفتن بدنت شب و روزش رو گم کرده دارو هم ندادن می گفتن چون جوونی زوده برات داروی خواب آور

حتی عرفان و مراقبه انجام دادم

دروغ نمی گم فلان کردم خوب شد بعد از دز دوم واکسنم ناخودآگاه خوابم زیاد شد به دکتر طب سنتیم گفتم گفت شاید واکسن بهانش شده

مائيم که بی هیچ سرانجام خوشیم
همه جور دکتری رفتم سنتی،متخصص ،یه مدل دکتر بود عکس از قرنیه چشم می گرفت از مویرگ ها تشخیص بیماری می ...

وای خدا دوز دوم رو هم زدم هیچ الان دارم داروی وسواس میخورم بازم همونطورم دیگه نمیدونم چه کنم خسته شدم

برو طب سنتی. مادربزرگ منم بی خوابی داره. فک کنم قبل خواب عرق بهار نارنج یا یه چیزی با طبع گرم میخوره

طب سنتی هم رفتم بادرنجبویه و بابونه دم میکنم میخورم عین یه بیماریه پنج سال پیش این حالو داشتم زمان بارداری بعد دوسال از سرم رفت از پاییز بدتر شدم همیشه خسته ام دیگه از شب بدم میادومیترسم

چند وقته اینجوری شدید

پنج سال پیش سه ماه اخر بارداری این مرض رو گرفتم دیگه تا دوسال با بچه داری سرگرم شدم کم کم خوب شد اما الان از پاییز شروع شده رفتم دکتر گف که یه شوک باعث شده اختلال خواب باز سراغت بیاد انگار خوابیدن یادم رفته چه جوری ذهنم کامل هوشیاره بدنم خسته میخوام برم خواب عمیق یهو هوشیار میشم خسته شدم کل زندگیم شده خواب هیچکس هم درک نمیکنه

پنج سال پیش سه ماه اخر بارداری این مرض رو گرفتم دیگه تا دوسال با بچه داری سرگرم شدم کم کم خوب شد اما ...

متوجه ام

امیدوارم سلامتیتون رو‌به دست بیارید خیلی سخته

مائيم که بی هیچ سرانجام خوشیم

ببین بیخوابی ممکنه دلایل مختلف داشته باشه و خیلبی هم ناراحت کننده و عذاب آور. اتفاقا امروز داشتم تو سایت دکتر علیرضا جباری یک مقاله راجع بهش میخوندم که از جوانب مختلف بررسی کرده بود بیخوابی رو. لینکش رو میزارم می توین بخونی

https://dralirezajabbari.com/اختلال-بیخوابی،-علل-و-راه-های-درمان/