2777
2789

بچه ها اگه جایی داخل تهران رفتین یا باغ لاله های کرج نظرتونو میگین؟

اگه تازگیا باغ وحش ارم رفتین میگین نظرتونو؟ ارزش رفتن داره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جایی که دوست دارم رو معرفی می کنم ،الان فصل سعد آباد  هست خیلی خوش آب و هوا و خوارک عکس گرفتن ،کنارش دربند و و پایین ترش تندیس سنتر و ارگ برای خرید و باز تجریش امامزاده صالح و بازار خریدش .

باغ کتاب کنار پارک طالقانی وموزه دفاع مقدس  و آب آتش هست  اگر به خرید کتاب  و باغ علم وفن آوری علاقه دارید اگر بچه کوچک هم داشته باشید کار بازی‌ها رو داره و همچنین اتاق فرار و پردیس سینما هم داره

باز اگر بخواهی بگم کاخ نیاوران ،کاخ گلستان که کنار بازار هست خیابان سی تیر ، کلی خانه های قدیمی و موزه های دیگه ، جنوب تهران شاه عبد العظیم و موزه اش و بازار و کلی امامزاده دیگه هست، غرب تهران چیتگر و دریاچه و کلی پاساژ ومال داره کنار اینها بوستان جوانمردان و نهج البلاغه و...

باز اگر بخواهی بگم کاخ نیاوران ،کاخ گلستان که کنار بازار هست خیابان سی تیر ، کلی خانه های قدیمی و مو ...

عزیزم من 23 سالمه

اب و اتش و پل طبیعت و باغ کتابو رفتیم

موزه هارو دوس داشتم و کاخ که ساعتش تا ۴و۵ وما تا برسیم باید برگردیم

ممنونم ازت

بازم اگه جایی رفتیو خوبه بگی ممنون میشم