2777
2789
عنوان

و باز هم رولت خرما با marzi 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5186 بازدید | 76 پست

سلام عالی عزیزم 

فقط ذوق کردم گفتم درست کنم نیاز به فر و اینچیزا نیست تا اینکه دیدم من چرخ گوشت ندارم با چی چرخش کنم ☹️گفتم برای بچم درست کنم کم خونه و کم انرژی ولی نشد 🙏

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
سلام عالی عزیزم  فقط ذوق کردم گفتم درست کنم نیاز به فر و اینچیزا نیست تا اینکه دیدم من چرخ گوش ...

داخل غذا ساز هم میشه یا گوشت کوب برقی اگه هیچکدومو نداشتی رنده ریز کن احتمالا بشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عالی عزیزم  فقط ذوق کردم گفتم درست کنم نیاز به فر و اینچیزا نیست تا اینکه دیدم من چرخ گوش ...

سلام جونم 

خرما رو چند ساعت از یخچال بذارید بیرون تا نرم بشه 

بعد هسته اش رو بگیرید 

بعد با چاقو تیکه تیکه کنید 

بعد دستتون رو چرب کنید و حسابی ورز بدید 

یکدست میشه 

بعد بقیه مراحل رو با من برید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من درست کردم فقط خیلی نامنظم شد برش ها و اینکه حلوا داخلش رنگش تیره شد و کم بود برای کل خرما و به گوشه هاش نرسید ولی مزش فوق العادست 😍

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به به نوش جانت😍💋

ممنون عزیزم ❤️💋

سلام اره راست میگین ممنون امروز درست میکنم ببنیم چ میشه 🙏

😍به به عکسم بگیر ازش

من درست کردم فقط خیلی نامنظم شد برش ها و اینکه حلوا داخلش رنگش تیره شد و کم بود برای کل خرما و به گو ...

نوش جانتون عزیزم 

دلیل تیره شدن حلوا زیاد تفت دادن آرد بوده 

برش ها هم ایرادی نداره دیگه قابل خوردنه 

نوش جانتون 😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

نوش جانتون عزیزم  دلیل تیره شدن حلوا زیاد تفت دادن آرد بوده  برش ها هم ایرادی نداره دیگه ...

ممنون عزیزم بابت آموزش خوبت😍