2777
2789

پسرم هشت ماهشه..جدیدا ی هفته ای میشه میزنع تو سرش و صورتش 

دیشب و پریشب با کله خورد زمین 

امروز تب کرد استا دادم خوبه 

خوندم که میزنه تو سرش امکانش هست برای دندون باشه تب هم کرده منو کاملا گیج کرده....تبش برای اینه که سرش خورده زمین😢یا دندونه؟؟سرش هم روی فرش بوده بعدش هم استفراغ نکرده فقط یزره گریه کرد بعدش ساکت شد...

می‌دونم خیلی حرف زدم :(بدون حاشیه جواب بدید

قسم خورده به یک قــ⁦♥️⁩ـلب💍✨

ببرش د کتر

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبم احتمالا مال دندونشه

این دندون دراوردن یه پروژس خودش

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

تب یا سرماخورده یا دندون داره.

از ضربه نیست. اگه تا فردا پایین نیومد ببرش دکتر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تب میتونه از علایم دندون باشه ولی بهتره با دکتر مشورت کنید آما اینکه از ضربه باشه نه مطمئن باش نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه جونم. نگران نباش بدون‌همه ی ما این دوروران رو بچه هامون گذرونون و چققد مث الان شما الکی حرص خوردیم. بچه منم کوچیک بود میزد تو سر خودش🤣...همه ی بچه ها سرشون ضربه میخوره...باید مواظب باشی ...

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
نه جونم. نگران نباش بدون‌همه ی ما این دوروران رو بچه هامون گذرونون و چققد مث الان شما الکی حرص خوردی ...

وای اگه بدونی چقدر کلافم..انشالله که دندون باشه 

قسم خورده به یک قــ⁦♥️⁩ـلب💍✨

نه تب از ضربه نمیشه، یا دندونه یا سرماخوردگی و ویروس، ضربه هم استفراغ کنه سرگیجه و سر درد و علائم دیگه ای داشته باشه خطریه اگه نه که هیچ

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
وای اگه بدونی چقدر کلافم..انشالله که دندون باشه 

نه تب از دندون نیس...اصلا اینو همیییشه بدون که دندون دراوردن تب کردن نداااره‌....و تب یا از عفونته یا ویروسی میکروبی چیزی...

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺