2777
2789
عنوان

در خصوص تاپیک دیوید بکام

317 بازدید | 22 پست

نمی دونم گزارش زدید یا نی نی یار ترکوند .به هر حال من قصدم فان بود و عکسم زود گذاشتم که با احساستون بازی نشه و فوش ندید .وگرنه می زاشتم مثل تاپیکای سر کاری چند صفحه بره جلو .یکم جنبتونو ببرین بالا تا هر چی میشه عین کلاس اولیا نی نی یارو تگ می کنید  😉😂

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

راجب چیش بود؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب چیش بود؟

تو عنوان نوشتم از ی مرد متهل خوشم میاد بهد تو پست بعدی عکس دیوید بکامو گذاشتم زدن ترکوندن😁😁

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

بودی تو ؟

تو عنوان نوشتم از ی مرد متهل خوشم میاد بهد تو پست بعدی عکس دیوید بکامو گذاشتم زدن ترکوندن😁😁

😂اها

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

حالا تگ کردن نی نی یار یه طرف 

موضوع دیگه که فکر من رو درگیر کرد این بود که همه قاضی شدیم و یه چکش برداشته و مدام در حال قضاوت همدیگه ایم ، در یه چشم به هم زدن قضاوت کردنها و ناسزاها شروع شد 

درسته اصل این فعل حرام و نابخشودنیه ، ولی ما کی باشیم ، مگه پرونده ی ما پیش خدا سفیده که انقدر راحت قضاوت میکنیم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
حالا تگ کردن نی نی یار یه طرف  موضوع دیگه که فکر من رو درگیر کرد این بود که همه قاضی شدیم و یه ...

دقیقا اصلا نخونده یکی فحش میداد 

کاری ب تگ نی نی یار ندارم 

اونایی فحش میدادن واقعا متاسفم براشون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
فقط نی نی یار که اصلا نخوند قضیه چیه گفت تاپیکت غیراخلاقیه

آها پس من نتونستم بخونمش .ی مقدار نی نی یار شب به نظرم عصبی هستش زود به زود میزنه می ترکونه 😁

ببین من اون حجم حمله به اسی رو که دیدم پرام ریخت😐💔

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین