2777
2789
عنوان

احتمال داره باردار باشم؟؟

123 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من با دوروز تاخیر تست بارداری دادم بتا شد ۱۲ و همون روز پریود شدم در‌صورتی که رنج منفی ازمایشگاه‌ ۵ بوده و رنج مثبت ۲۵

با توجه به اینکه پریود شدم امکان بارداری وجود داره؟؟؟

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به پریود که بستگی به میزان خونریزی و مدت زمانش داره،زیر سه روز باشه پریود حساب نمیشه فکر کنم

یعنی دوباره تست بدم؟؟؟پنج روز بود پریودم

یعنی دوباره تست بدم؟؟؟پنج روز بود پریودم

پنج روز دیگه فکر نمیکنم باردار باشی،درصد کمی از افراد هستن که با وجود پریود باردار بودن،ینی امکانش هست اما خیلی کمه از هر ۴۵۷ نفر ینفر

پنج روز دیگه فکر نمیکنم باردار باشی،درصد کمی از افراد هستن که با وجود پریود باردار بودن،ینی امکانش ه ...

🌹ممنونم از پاسخگوییت 

منم  پس فردا موعدمه هیچ علائم پری ندارم همیشه سینه  هام متورم دردناک میشدن از یکهفته قبل

اینماه فقط ترشح دارم اونم زیاد مثل وسطای سیکل معدرت میخوام  همش خیسم 

بنظرتون ممکنه باردار باشم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

منم  پس فردا موعدمه هیچ علائم پری ندارم همیشه سینه  هام متورم دردناک میشدن از یکهفته قبل ...

علایم ها متفاوتن تا موعد نگذره نمیشه قطعی چیزی گفت اما خب اگر تو اقدامی مراقب چیز هایی ک میخوری باش

علایم ها متفاوتن تا موعد نگذره نمیشه قطعی چیزی گفت اما خب اگر تو اقدامی مراقب چیز هایی ک میخوری باش

یکساله نمیشه مگ میشه همچی نخورم🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!