2777
2789
عنوان

درد و دل

279 بازدید | 42 پست

سلام

کسی ک قرار بود باهاش ازدواج کنم بهم خیانت کرد منم از همجا بلاکش کردم ی هفتست هیچ خبریم ازش ندارم پیام اخرشم جواب ندادم الان خیلی دلم واسش تنگ شده دلم میخواد زنگ بزنم باهاش حرف بزنم ولی میگم اشتی کردنم چ سودی داره وقتی اون زنگ نزده از کارش پشیمون نیست دیگ لابد حالشم خوبه حتما ک دیگ بیخیال شده خیییلی دلم گرفته نمیدونم باید چیکارکنم 😔

کاش ی چیزی ی حرفی یکاری میتونست اروم کنه 😔😔 بنظرتون زنگ بزنم فقط یکم باهاش حرف بزنم ولی اشتی نکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم خوب همین الان فهمیدی اگه رفتی اشتی کردی مطمئن باش بار آخرش نمیشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه عزیزم خوب همین الان فهمیدی اگه رفتی اشتی کردی مطمئن باش بار آخرش نمیشه 

اره از همین میترسم این همه ازیت شدم جلو خودمو گرفتم زنگ نزدم بزنم الکی خرا میشه همچی ن ؟ 

اره از همین میترسم این همه ازیت شدم جلو خودمو گرفتم زنگ نزدم بزنم الکی خرا میشه همچی ن ؟ 

وسوسه نشی زنگ بزنی معلومه الانم خیلی خوشه که زنگ نزد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اگه بیشتر پیش برین و پشیمون شی چی؟

نمیدونم از همه اینا میترسم واقعا نمیدونم چی میخواد بشه بعدا همه هم میگن تو زندگی بهت خیانت کنه خوبه 😔ولی خب چیکار کنم خیلی دوسش داشتم دلم نمیخواست اون دوس داشتن اینجوری رفته رفته بشه نفرت 

نفرته رو حفظ کن باعث میشه برنگردی بهش و حماقت نکنی

خیلی سختمه دوس نداشتم تو سن ۲۴ سالگی از عشق ب نفرت وتنفر برسم عکساشو میبینم اعصبی میشم ولی نمیدونم واقعا چ دردیه ک افتاده ب جونم انگاری واسه حال بدیای اون موقع ک خیانت میکرد ازیتم میکردم دلم تنگ شده😭😔

واسه خیانتش اصن عذرخواهی نکرد؟ بیخیال اگه دوست داشته باشه خودش برمیگرده

خیانت خیانت نکرد بود راستش یجایی رفت بود ک نگفت بود یجورایی پیچونده بود خودشم دقیقا نمیدونه چرا رفتم فقط ب مامانش گفتم ک تعهد نداره نمیخوام ادامه بدم