2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

221 بازدید | 20 پست

سلام بچه‌ها دوستم داره از آمریکا میاد گفته لوازم آرایشی یا هر چی خواستی بگو برات بیارم منم گفتم لوازم آرایشی نمیخوام فقط لوازم مراقبت پوست برام بیار گفت هر مارکی دوست داری بگو برات بیارم ولی من مارک‌های آمریکایی رو نمی‌شناشم کسی اطلاعات داره کمکم کنه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من مارکارو تمی شناسم خودت هر کدوم میدونی مناسب بیار

آخه میگه نمی‌شناسم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

Avenue عالیه هرچند مال فرانسه است ولی تو آمریکا هم گیر میاد بهتر ایرانه فوم شستشو و ضد جوشش که عالیه با ضد لک 

سرم پوستی ordinary هم ضدجوشش عالیه 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
کاش دوست من بود.. بگو کلارنس و کلینیک بیاره

😅😅😅انشالله بهترش رو پیدا کنی 

مارکای خوبی هستن  از وقتی باردار شدم پوستم واقعا داغون شده قیمتشون مهم نیست فقط میخوام خوب باشن

Avenue عالیه هرچند مال فرانسه است ولی تو آمریکا هم گیر میاد بهتر ایرانه فوم شستشو و ضد جوشش که عالیه ...

اروپایی نمیخوام آلمان و فرانسه و انگلیس آشنا دارم که بیارن 

بره بپرسه دیگه

سرش خیلی شلوغه باید بتونه همه کاراش رو تموم کنه بهش مرخصی بدن بیاد ایران منم چون خیلی با هم صمیمی هستم میخواد برام بیاره

اروپایی نمیخوام آلمان و فرانسه و انگلیس آشنا دارم که بیارن 

ordinary مال آمریکاست 🙄

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
اوردینری

چه جوریه استفاده کردی

ordinary مال آمریکاست 🙄

کیفیتش چطوره عزیزم 

مراقبتی های اردینری  البته کانادایه

مرسی عزیزم ❤