2777
2789
عنوان

دخترم لاغره

182 بازدید | 14 پست

سلام دخترم یکسال ۳ ماهشه ۱۱ کیلوعه ظاهرش لاغره بیشتر شیر میخوره تا غذا وقتی پیش کسی میزارمش غذا میخوره ولی پیش خودم فقط شیر 

چیکار کنم زیاد بخوره وچاق بشه ؟ 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

نه والا  وزنش خوبه

پسرم ۱۸ ماه ۱۲و نیم بود رو نمودارم بود کاملا 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم قبول کن اینقدر حساس نشو رو دخترت خودش گشنه باشه غذا میخوره مبینه شما حساسی خوشش میاد بر ...

منم بعد کلی غصه خوردن و گریه کردن به این نتیجه رسیدم که هرچی گیر میدم بدتر میشه 

مثلا الان من میوه بدم بهش نمیخوره ولی میذارم رو میز با ولع جلوش میخورم میاد برمیداره میخوره 

منم بعد کلی غصه خوردن و گریه کردن به این نتیجه رسیدم که هرچی گیر میدم بدتر میشه  مثلا الان من ...

من دخترم انقدر لاغر بود که هر جا می رفتم سرزنش میشدم بعضی وقتها بچه را تنبیه میکردم حالا بیا ببین باید وزنم کم کنه حالا باید یه جور دیگه غصه بخورم ولش کن 

من دخترم انقدر لاغر بود که هر جا می رفتم سرزنش میشدم بعضی وقتها بچه را تنبیه میکردم حالا بیا ببین با ...

غذا نمیخورد؟؟ 

دختر من فقط چند مدل غذا میخوره اونا هم با ناز و ادا 

۳ سالشه 

همش میگم یعنی ممکنه بزرگ شد خوب بشه

غذا نمیخورد؟؟  دختر من فقط چند مدل غذا میخوره اونا هم با ناز و ادا  ۳ سالشه  همش م ...

اصلا غذا نمی خورد غصه نخور به خدا خوب میشه مگه قدیم دنبال بچه ها میزاشتند بچه گشنه میشد میگفت گشنمه ما اشتباه رفتیم سما نرو بیخیال شو