2777
2789

من چند ساعت پیش تاپیک زدم اصل قضیه رو گفتم ولی ی پرانتز بگم موضوع اینه رلم که قصد ازدواج داشتیم بهم تهمت خیانت زد بعد فهمید اشتباه کرده ولی چون دلم شکست تموم کردم همه چیو 

حالا هی بلاکم میکنه باز از بلاکی در میاره پروفایل و پست برام میزاره تو اینستا

الانم پست اینستا گذاشته یادم نمیره گفتی هیچوقت نمیزارم بری(اینم بگم با پیج فیک میبینم پستاشو پیجش بازه...)

تورو خدا ببینید حالا طلب کارم هست😑😪

من اشتباهی نکردم اون تهمت زد ولی پشیمونه گفت اگر توعم جای من بودی سوتفاهم پیش میومد ولی از این میرنجم نیومد حتی معذرت خواهی کنه بعد اینکه گفتم تموم 

ولی از ی طرفم هی وسوسه میشم برم بگم دردت چیه انقد مسخره بازی در میاری 

میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟؟؟😭

اگر پیام داد چطوری برخورد کنم ؟؟؟

هنگم هنوز .....😔اصا چرا میرم چک میکنم دارم دیوانه میشم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی که دوستش دارم تهمت بزنه

طرف واس من مُرده

انگ خیانت چیز کمی نیست

دلم‌صاف نمیشه باهاش

اعتماد شرط اوله

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

سو تفاهم امکان داره برای هرکسی پیش بیاد آدمای بالغ باهم حرف میزن تا این مشکلات رفع بشه ولی اینکه راحت تموم کردین و ایشون معذرت خواهی نکردن جالب نیس به نظرم بیخیالش شو

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
ادمی ک تهمت میزنه میزاره بری پست میزاره ولی نمیاد ازت عذرخ اهی کنه دلتو بدست بیاره اونم قبل ازدواج و ...

افرین دقیقا از همین رفتارش دارم جون میدم چقد ی ادم میتونه نامرد باشه عذرخواهیم نکرد😭😭

سو تفاهم امکان داره برای هرکسی پیش بیاد آدمای بالغ باهم حرف میزن تا این مشکلات رفع بشه ولی اینکه راح ...

حرف زدیم اتفاقا باهم که چرا اینطوری شد ولی عذرخواهی نکرد دلم شکست ....

اوهوم😔👌 اگه پیام داد چه واکنشی بدم که خام نشم؟

حذفش کن .کلا بلاکش کن بره 

بخدا بی توجهی و جواب ندادن بهترین واکنش و 

عذاب وجدان برای طرفِ

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
حرف زدیم اتفاقا باهم که چرا اینطوری شد ولی عذرخواهی نکرد دلم شکست ....

باید عذرخواهی کنه تهمت خیانت خیلی سنگینه اگه همیشه اینجور باشه پیر میشی

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
👌🥺

سخته ولی میگذره

بیشتر از این حرصم گرفت که گفتی حتی معذرت خواهی هم نکرده

یعنی این آقا یک درصدم حس پشیمونی و عذاب وجدان رو نداره

پس همون بهتر که بره