- شیر: 2 پیمانه
- نشاسته: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: نوک قاشق غذاخوری
- گلاب: یک قاشق سوپ خوری
- زعفران: به مقدار لازم
ابتدا زعفران رو با مقداری آب جوش مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
نشاسته را درون مقداری شیر حل کنید. اگر مخلوط به دست آمده صاف نبود، آن را از صافی رد کنید تا صاف شود.
مخلوط نشاسته و شیر رو روی حرارت ملایم بگذارید و بقیۀ شیر و شکر را بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
بعد از اینکه مایع یکم غلیظ شد، زعفران دم کشیده و وانیل را بهش اضافه کنید و هم بزنید. حواستان باشه که وانیل را زیادی نریزید تا دسر تلخ نشه.
وقتی موادتان حسابی غلیظ شد، گلاب را اضافه کنید و یکی دو بار هم بزنید.
مواد رو داخل قالب های مورد نظرتون بریزید و بگذارید دماش با دمای اتاق یکی شود.
در نهایت قالب ها رو داخل یخچال بگذارید و اجازه بدید مواد خودش رو بگیرد. دنت یکی از دسر زعفرانی هست که بچهها هم خیلی دوسش دارن نوش جان!