2777
2789
  • شیر: 2 پیمانه
  • نشاسته: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک قاشق سوپ خوری
  • زعفران: به مقدار لازم

ابتدا زعفران رو با مقداری آب جوش مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.

نشاسته را درون مقداری شیر حل کنید. اگر مخلوط به دست آمده صاف نبود، آن را از صافی رد کنید تا صاف شود.

مخلوط نشاسته و شیر رو روی حرارت ملایم بگذارید و بقیۀ شیر و شکر را بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

بعد از اینکه مایع یکم غلیظ شد، زعفران دم کشیده و وانیل را بهش اضافه کنید و هم بزنید. حواستان باشه که وانیل را زیادی نریزید تا دسر تلخ نشه.

وقتی موادتان حسابی غلیظ شد، گلاب را اضافه کنید و یکی دو بار هم بزنید.

مواد رو داخل قالب های مورد نظرتون بریزید و بگذارید دماش با دمای اتاق یکی شود.

در نهایت قالب ها رو داخل یخچال بگذارید و اجازه بدید مواد خودش رو بگیرد. دنت یکی از دسر زعفرانی هست که بچه‌ها هم خیلی دوسش دارن نوش جان!

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طعمش شبیه چیه؟

بستنی؟ شله زرد ؟

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
منم نخوردم .روزه هستم .ولی بچه ها خوردن میگن خوشمزه است  مزه بستنی زعفرانی میده

خوشمزه هست .من قبلا درست میکردم

آره دقیقا مزه بستنی زعفرونی میده🤤

نوشجان🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خخخخخ برو درست کن خواهر .کاری نداره

روزه ام جون ندارم😞

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
منم نخوردم .روزه هستم .ولی بچه ها خوردن میگن خوشمزه است  مزه بستنی زعفرانی میده

خوشمزه هست من ديروز درست كردم كاكائويي اش هم خوشمزه هست به جاي زعفران كاكائو ميزنن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خوشمزه هست .من قبلا درست میکردم آره دقیقا مزه بستنی زعفرونی میده🤤 نوشجان🥰

با همین دستور ؟ 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )