2777
2789
با همین دستور ؟ 

آره عزیزم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بيشترشبيه دنت هست 

دنت زعفرونی نخوردم 😁 فقط شکلاتی 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی .پس سری بعدی کاکائو میزنم

يه كم از دسر رو بردارين كاكائو بزنيد اگه دوس داشتين بزنيد به بقيه دسر

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

سلام عزیزم خوبی طاعات و عباداتت قبول 

تو تاپیک شیوانا دیدمت ک درحال استفاده از محلول شیوانا برای موهای خودت و همسرت بودی میخواستم بپرسم ببینم نتیجه داد ک منم استفاده کنم؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
سلام عزیزم خوبی طاعات و عباداتت قبول  تو تاپیک شیوانا دیدمت ک درحال استفاده از محلول شیوانا بر ...

سلام عزیزم طاعات شما هم قبول باشه

والا یادم نیست بخدا که استفاده کرده باشم .شاید جریان خیلی وقت پیشه

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم طاعات شما هم قبول باشه والا یادم نیست بخدا که استفاده کرده باشم .شاید جریان خیلی وقت پیش ...

اره مال خیلی وقت پیشه تو یکی از تاپیک های ریزش مو دیدمد

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚