یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من عاشق هدفم هستم و بودم بخاطر اون هم که شده همیشه تلاش میکردم هدف های کوچیکتری هم داشتم مثل رسیدن به فلان تراز تو ازمون آزمایشی و اینجوری پیشرفت میکنم . عزیزان ممکنه توی تاپیک قبلم راهنمایی کنید
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
برای کنکورم که برنامه ریزی داشتم و طبق اون میخوندم و برای خودم یه جایزه میزاشتم اون مقدار رو بخونم. بعد مشاوران بهم گفته بود حتی اگر حوصله درس نداری به خودت بگو 10 دقیقه میخونم اگر حال نداشتم نمیخونم و همون ده دقیقه باعث میشد کلی انگیزه بگیرم و درس رو ادامه بدهم. حالام که دانشجو هستم هم به رشته ام علاقه دارم هم اینکه ترس دارم پاس نشم
من الان حدود دوماهه روزی هشت تا نه ساعت درس میخونم .وقتی ک هدفت رسیدن ب ی چیزی باشه برای اینکه بتونی توانایی خودتو اول از همه ب خودت بعد ب بقیه ایی ک همش بهت میگن نمی تونی موفق بشی ثابت کنی.سر از تو کتاب بلند نمیکنی.تازه من ی دختر پنج ساله هم دارم ....و کلی کار خونه
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو