2777
2789
عنوان

شوهرم بچه رو گرفته

271 بازدید | 13 پست

چندروز پیش باهم جنگ کردیم وبرای طلاق اومدم خونه مامانم وبچهام جا گذاشتم بعدم بهش گفتم خرج بچهات بده من نگهشون دارم چون خودم هیچ کاری ندارم وپولی از خودم ندارم از مامان وبابام خجالت میکشم که برگشتم به خونشون و واقعا ازشرمندگی نمیتونم بچهام بیارم ودلتنگ بچهامم چندروزه یکی دوساعت بچهارو پیش خودم میاوردم و برمیگردوندم اما پدرشوهرم گفت بچهارا دوهوا میشن ویاکلا ببر یا دیگه نبرشون وحالا شوهرم تلفن جداب نمیده که بایچهام حرف بزنم دلتنگم وحالم خوب نیست لطفا اگه میدونید چکار کنم که بتونم قانونی زودتر  بچهام ببینم وبابچهام حرف بزنم لطفا راهی پیش پام بزارید. میدونم باید برم شکایت اما شکایت چندروز طول میکشه وبدو بدو زیاد داره یه راهی میخوام که خیلی زود حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلو سعی کن با حرف حل کنی

یا حداقل اول مستقل شی بعد طلاق بگیر که بچه ها بتونن بمونن پیشت گناه دارن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دلیل جنگ و طلاق چی بوده که باعث شده دوتا بچه آوره بشن؟! 

تاپیک های قبلیم یکم توضیح دادم اما میگم بخاطر بداخلاقیش بی احترامی وخسیس بودنش همیشه سرکاره میگم وقت بزار نمیزاره وبهونه میاره میگم لااقل پول بده من وبچها به تفریح نیاز داریم نمیده میگه خودم میبرم تولازم نیست بچهارو ببری وبداخلاقیش نمیشه اصلا حرف بزنیم مخصوصا در مورد پول همین که حرف پول میزنم سریع گارد میگیره وفقط داد وهوار راه میندازه

تاپیک های قبلیم یکم توضیح دادم اما میگم بخاطر بداخلاقیش بی احترامی وخسیس بودنش همیشه سرکاره میگم وقت ...

طلاق خیلی بده

چیزایی که گفتی چاره داره 

توافق کنید یه مبلعیدرو ماه به ماه بریزه به کارتت 

تاپیک های قبلیم یکم توضیح دادم اما میگم بخاطر بداخلاقیش بی احترامی وخسیس بودنش همیشه سرکاره میگم وقت ...

به نظر من که بهترین راه جدا شدنه. اما اول برای خودت کار پیدا کن که بتونی بچه هاتو نگه داری پیش خودت. هر مردی نمیتونه بچه ها رو نگه داره، شاید اولش از روی لج بچه هارو بگیره اما بعد تسلیم میشن. 

اصلا اینایی که میگن مدارا کن به خاطر بچه هات درک نمیکنم. این زن حق زندگی داره نه اینکه خودشو پای یه مرد بی اخلاق و خسیس تباه کنه. چرا فکر میکنید طلاق بده ؟! گاهی اوقات طلاق راه نجاته. همین بچه ها تو محیط آروم و بی استرس بزرگ بشن بهتر از اینه پدر و مادر بالاسرشون باشه اما همش دعوا باشه.