2777
2789
عنوان

کی به خودم میام

158 بازدید | 14 پست

کنکور چند ماه دیگست چیزی نمومنده اصلا بهش منم صفرم مطمعنم که امسال درنمیام اما اگه بخام سال دیگه قبول بشم حداقل باید از الان شروع کنم اگه بگم امسال نمیخونم سال دیگه میخونم مطمعنم سال دیگه هم نمیخونم 

اما شروع خیلی سخته نمیدونم میخام باخودم چیکار کنم🤦‍♀️

یا چطوری شروع کنم و ازکجا اگه میشه راهنماییم کنید

میشه در خواست دوستیمو قبول کنی ؟ تقریبا مثل همیم

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که دختر عمم کنکور رو شانسی زد رفت روانشناسی داره میخونه

بستگی داره کجا داره میخونه 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

اگه میدونستی من با دانشگاه داغون رفتن چقدر ضربه دیدم به خودت میومدی😁 جدی بگیر حرفمو برا سال بعد ایشالا با اراده و تلاش برو جلو

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
پایع صفر ؟؟  مشاور ازمون کلاس هیچی نرفتی ؟؟  و اینک مدرسع در حد تشریحی خوندی؟؟

من از یازدهم شروع کردم کنکور خوندن اما امسال یهو انگیزم اومد پایین و اصلا خوب نخوندم  اره امتحانای مدرسه رو خوب میدم اما دوازدهم تست نزدم اصلا 

قبلا ۲تا مشاور داشتم اما الان ندارم

خوبع الن دهم خوندی ؟؟؟ در چ حد  یازدهم در چ حد ؟؟؟  و اینک تست کار کردی برا دهم و ...

اره واسه دهم و یازدهم تست کار کردم دهم زیست و شیمی 

یازدهم همه درسارارو اما خب همون یازدهم زدم دیگه ۱سال هست نزدم

اره واسه دهم و یازدهم تست کار کردم دهم زیست و شیمی  یازدهم همه درسارارو اما خب همون یازدهم زدم ...

خوب وضعت خوبه همین النم شروع کن حتما میتونب بیاری 

اگ تواناییشو داری مشاور بگیر 

اگ ن خودت بنویس 

با توجه ب چیزای ک خوندی مثلا ی برگه بردار بنویس زیست فصل ۱ چقد تسلط داری چقد دیگ زمان نیازی داری براش 

و همین طور با توجه ب زمان نیازه ی سری چیزا حذف بشه