2777
2789

به نظر من قبلش 

چون آدم ممکنه وابسته بشه 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا بعدش؛ چون خواستگاری فقط یه آشنایی خیلی سطحیه؛ اول باید اطلاعات کلی طرف رو بدست آورد. مثلا اینکه اهل کجا هستن؛ شغلش واقعا چیه و...؛ بعد که اومد خواستگاری؛ اگه ظاهرشو پسندیدی و...؛ کم کم تحقیقا شروع میشه. البته من خودم خیلی این تحقیقایی که از در و همسایه میپرسن قبول ندارم

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
میگم زشت نیست؟ چرا تو محل کار پسر اینا بفهمن

خب البته ما ۲ سال قبلش با همسرم آشنایی داشتیم باهم تعارف اینا نداشتیم بعد منم پدرم تاحالا خواستگار تو خونه راه نداده بود کلا مخالف بود  با ازدواج من این موردم چون خودم موافق بودم اجازه داد ولی به همسرم و خانوادش گفت تا تحقیق نکنم مطمئن نشم نمیتونم اجازه بدم رفت و آمدی صورت بگیره اوناهم آدمای منطقی بودن و الان میفهمم که چه کار درستی کرد پدرم و واقعا راضیم از این کارش 

شما با توجه به شرایطتون میتونین تصمیم بگیرین چیکار کنین البته ما اینکارم کردیم که چند جلسه همینجوری مثل مهمونی خانوادگی رفت و آمد داشتیم تا بهتر شناخت پیدا کنن خانواده ها باهم و بعد تصمیم به خواستگاری رسمی گرفتن ما چون راهمون از هم دور بود قومیتمونم متفاوت بود پدرم سخت گیری میکرد و نگران من بود به همین خاطر یکم شرایطمون خاص بود و بنظرم این بهترین راه بود و خداروشکر الان خیلی راضیم 

خب البته ما ۲ سال قبلش با همسرم آشنایی داشتیم باهم تعارف اینا نداشتیم بعد منم پدرم تاحالا خواستگار ت ...

ما تا حالا خواستگار راه ندادیم الان هم اینا فقط زنگ زدن هیچ آشنایی از همدیگه نداریم همدیگه رو ندیده چه تحقیقی آخه 

ولی کلا چون تا حالا راه ندادن میگن غریبه رو چرا نشناخته بزاریم بیاد خونه

ما تا حالا خواستگار راه ندادیم الان هم اینا فقط زنگ زدن هیچ آشنایی از همدیگه نداریم همدیگه رو ندیده ...

شرایط سختیه 😬 ولی خب چون آشنایی ندارین بنظرم یه جلسه آشنایی بزارین نه خواستگاری بعد خونه هم نیان برین کافه ای جایی مادر شما و خودتون و مادر داماد و داماد