2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر موز . معجون . شیر پرچرب و خامه و کره بخور . سیبزمینی بخور . هر روز یکم به غذات اضافه کن . اجیل خام بخور

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

غذاتو اندازه بگیر اگه ده قاشق برنج میخوری تا اخر هفته پونزده قاشقش کن. اگه دو تا کتلت میخوری.  یکی بهش اضافه کن. حتما روزانه مغز بخور.حتا ده تا پسته بادوم.  ‌اگر همیشع نداری حتما روزی یه مشت آفتابگردون بخور. آب به اندازه بخور طی روز.‌ماست و لبنیات پرچرب بخور.بستنی فقط وانیلی بخور.‌ خودت کیک خونگی کم شیرین درست کن میان وعده. یا حلوا. از بیسکویت ساقه طلایی استفاده کن فقط روزی دو تا دونه هم بسه. سیب زمینی ابپز و روزی یه عدد متوسط تو میان وعده بخور.  اصلا داد و فریاد نکن و عصبانی  ک اسید معده ت زیاد میشه و خوردن فایده ای نداره.  بدون استرس باش

کم کم اشتهات باز میشه دیگه غذا خوردنت زیاد میشه.‌

من با هزار تا پودر و قرص چاق نشدم.‌اما با خوردن همینا طی پنج کیلو طی شش ماه چاق شدم

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان

برنامه کرفس و نصب کن .‌یمدت هر چی میخوری کالری سنجی کن. بعددستت میاد چی کالری بالایی داره. مثلن بادمجون کم کالریه فقط حس سیری بهت میده ولی یه ران مرغ حتا ابپز که ضرر هم نداره راحت میشه خورد 

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان