2777
2789
اره😂😂مد شده مثلا دوران ناصرالدین شاه

قرص بخو هم وزن میگیری هم اشتها جی فست فت فست ولی ب شدت مبخوریا من انق میخوردم خسع شده بودم

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه میترسم ازعوارضشون.

عوارض ندارع گیاهیه فق ویتامینع

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
من بیشترشو خوابم.تایمی کمی دارم صبحونه هم که حذفه

چرا خواب .‌؟ برنامه بذار بگو حتما باید صبحونه بخوری... منم اغلب تو وعده صبحانه چیز خاصی نمخوردم.‌ولی فقط چهارلقمه شیره خرما. ‌ یا نون و گردو گذاشتم.  لازم نیست خیلی هزینه کنی و هی چیزای خاص بخوری.‌من بچه کوچیک هم داشتم 

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان
چرا خواب .‌؟ برنامه بذار بگو حتما باید صبحونه بخوری... منم اغلب تو وعده صبحانه چیز خاصی نمخوردم.‌ولی ...

منم بچه دارم دیر میخابه دیرم بیدارمیشیم میبینم ساعت۱۲شده دیگه میرم سراغ ناهار 

منم بچه دارم دیر میخابه دیرم بیدارمیشیم میبینم ساعت۱۲شده دیگه میرم سراغ ناهار 

خدا حفظش کنه.  اشکال نداره .‌یمدت زودتر سعی کنی بخوابونیش عادت میکنه .‌اولش سخته ولی ان شاا... میشه.‌اگر بالای دو سالشه تو روز نخوابیش هم اشکال نداره .‌یا خیلی کم بخابه .دیگه غروب نخابه خوبه.‌منم ده و ده ونیم پامیشیم دیگه صبحونه کم میخورم  

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان

ژله و سیب درختی آب پز و جوانه گندم و اجیل کنار داروهایی که دارم استفاده کنین سر یک ماه شیش تا هشت کیلو چاق میشین تضمینی و بدون بازگشت و بدون ضرره اگه بعد دو روز جواب نگرفتین و اشتهاتون باز نشد میتونین برگردونین نصف مبلغ پرداختیتونو بهتون برمیگردونم

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل