2777
2789
عنوان

امپول hcg، راهنمایی کنین

160 بازدید | 11 پست

امروز ساعت ۶ باید دوتا امپول hcg بزنم. 

دکترم گفته روز قبل (یعنی دیشب) و شب بعدی

(فرداشب) نزدیکی داشته باشیم. بنظرتون امشبو از دست نمیدیم؟؟؟؟

شایدهم خواسته اسپرم قوی باشه، یا ۳٠ ساعت بگذره.... 

من یادمه هشت صبح زدم،همون شب و فرداش نزدیکی کردیم،هرکار دکترت گفته انجام بده،ان شاءالله نتیجه میگیری

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیکی زیاد کیفیت اسپرم رو پایین میاره. هرچی دکترت گفته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هر کاری دکترت گفته انجام بده عزیزم

اینجا خوندم، همون شب حتی دوساعت بعدش نزدیکی داشته باشین. 

از طرفی میگم هم امشب، هم فرداشب داشته باشیم

از طرفی میگم اسپرم ضعیف میشه و ۳۶ ساعت نمگذره و شب قبل هم نزدیکی بوده... 

یکم سردرگم هستم....

اینجا خوندم، همون شب حتی دوساعت بعدش نزدیکی داشته باشین.  از طرفی میگم هم امشب، هم فرداشب داشت ...

سردرگم نباش وب حرف دکتر گوش بده وهمونو انجام بده بقیشم بسپار ب خدا 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
اینجا خوندم، همون شب حتی دوساعت بعدش نزدیکی داشته باشین.  از طرفی میگم هم امشب، هم فرداشب داشت ...

نه عزیزم اقدام هر روز اسپرم ضعیف نمیشده چه بسا تحرک اسپرم ها خیلی زیادتر میشه..به حرف دکترت گوش کن

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2          

سلام.

نی نی یار

لطفا همه ی تاپیک های من رو حذف کنید

لطفا همه ی پیام های من در تاپیک ها را حذف کنید

لطفا پیام های شخصی من به افراد(دوستان) را حذف کنید