2777
2789
عنوان

خواهرانه راهنماییم کنید

258 بازدید | 33 پست

همسرم به خاطر اعتیاد بیکاری بی پولی خیانت در امانت و یک ماه زندان و محکوم شدنش و سابقه دار شدنش گند زد به زندگیمون از نظر ظاهری به شدت داغون و اصلا به خودش رسیدگی نمیکنه دندوناش خراب و مسواک اصلا نمیزنه اهل دین و ایمانم نیست من تمام این سالها صبر کردم مجبور شدم برم مهد کار کنم تا خرج زندکی بدم همیشه پس اندازمو بر نیداشت پول قایم میکردم بر میداشت و خلاصه عذابم داد بارها ترک کرد و باز مصرف کرد الان یک ماهه ترک کرده اما بیکاره  ما یه مدت جدا زندگی کردیم و الان یک هفتست که با دادن حق طلاق و حضانت بچه ۴ سالمون برگشته اما رابطه ای باهم نداریم اون خونست و من میرم سر کار هیچ حسی بهش ندارم چون واقعا عذابم داد من عاشقش بودم اما اون از من چک گرفت پاس نکرد منو بازداشت کردن و بابام بدهی هارو داد چند سال قبل...خودم کارمندم  خونه از خود منه نه اون حالا به نظرتون جدا بشم من بارها بهش فرصت دادم اصلاح نشده علاقه ای هم ندارم بهش شما بودین چکار میکردین اینم بگم وضع مالی خوبی نداره من خرج خونه رو میدم و توقعاتشم بالاست مثلا ضمانت کنم وام بگیره و یا میگه من خونه بمونم کارارو بکنم بعد از ظهرها دو ساعت برم اسنپ 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

الان داری خرج اونم میدی!!! خب چنین شوهری با اینهمه کمالات به چه دردی میخوره؟ نظر من اینه که هرچه زودتر جدا بشی بهتره.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا به چه دردی میخوره؟ ببخشید فکرکنم فقط در حد یه نگهبان وظیفه داشته باشه ....

مامانم میگه صبر کن شاید تو ترکش بمونه و اصلاح بشه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
الان داری خرج اونم میدی!!! خب چنین شوهری با اینهمه کمالات به چه دردی میخوره؟ نظر من اینه که هرچه زود ...

میگه بالاخره کار پیدا میشه میرم اما ۱۰ ساله فقط در کل ۴ سالشو کار کرده بقشو بیکار بوده هر روزم ازم پول میگیره میگه تو نمیگی من میرم بیرون پول کرایه ندارم گفتم تو این همه سال گفتی زنم میره بیرون پول نداره چیکار میکنه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
مامانم میگه صبر کن شاید تو ترکش بمونه و اصلاح بشه 

زمان میبره مثلا حداقل تا یکسال باید صبر کنی رو پاکی بمونه و نره سمتش بعد بهش فشاربیاری برو سرکار ...معلوم نیست بره سمت مواد یا نه ...

این که توقع بیجا داره منطقی نیس 

در کل یکم جدی برخورد کن و تصمیم ات رو بگیر 

ببخشید حدودا چندسالتون هست ؟ مثلا اگر زیر 35 هسیتی بنظرم جدابشین و زندگی جدیدی شروع کنید

بنظر من جدا بشین بهتره چون وقتی حسی بهش نداری ینی فقط کنار همین بخاطر چیز های دیگه نه بخاطر هم دیگه شاید بتونی ی زندگی بهتر با فرد بهتری رو برای خودت رغم بزنی انشالله همینطور میشه پس طلاق بگیر تا بتونی ی فرصت دوباره ب خودتو زندگیت بدی چون با این وضع پیش بره روی رو حیه بچه هم صد در صد  تاثیر داره چ بسا ممکنه ب راه هایی عین پدرش کشیده بشه فرزندت 

میگه بالاخره کار پیدا میشه میرم اما ۱۰ ساله فقط در کل ۴ سالشو کار کرده بقشو بیکار بوده هر روزم ازم پ ...

وای خواهش میکنم این مردا رو پررو نکنین. نذار اینقدر بهت ظلم بشه و ازت سواستفاده بشه،  چه احتیاجی به اون داری؟؟؟؟؟

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
زمان میبره مثلا حداقل تا یکسال باید صبر کنی رو پاکی بمونه و نره سمتش بعد بهش فشاربیاری برو سرکار ... ...

۵ بار ترک کرده نهایت ۴ ماه کلا اعتماد به نفس نداره یه ذره تو خونه بحث باشه دوباره میره سمت مواد اخه فقط مساله این نیست بیکار بودن بیخیال بودنش بی فرهنگ بودنش و توقعات زیادیش رو مخمه

من ۳۲ سالمه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
وای خواهش میکنم این مردا رو پررو نکنین. نذار اینقدر بهت ظلم بشه و ازت سواستفاده بشه،  چه احتیاج ...

به خدا هیچی....اما امان از مامانم  فقط میگه صبر کن نمیبینه من دارم اب میشم ذره ذره این همه فرصت دادم بهش هر دفعه میگه یه بار دیگم فرصت بده بهش عمرمم داره تموم میشه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
۵ بار ترک کرده نهایت ۴ ماه کلا اعتماد به نفس نداره یه ذره تو خونه بحث باشه دوباره میره سمت مواد اخه ...

واقعا مرد شمایی نه اووون 

جدا شو خواهر 

چون گفتی خواهرانه بگید 

من اقا هستم ولی بخدا این ادم بشو نیس خودتم از آدمیت به دور میکنه ....

سنی نداری بخوای تحمل این رفتارا رو بکنید 

بچتون هم از اب گل دراومده خدا بزرگه