2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی میترسم از اینکه..

193 بازدید | 12 پست

دارم میرم لیزر بیکینی و زیر بغل بعدش یکی میگفت ک فامیلامون رفته بعدش اون موهایی ک از بیکینی رشد میکرده زده از بدنش در اومده ب نظرتون همچین چیزی ممکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه ی جلسه رفتم خیلی درد داشت. شما چند جلسه رفتی

من6جلسه رفتم الانم از بعد اسفند99نرفتم هنوز برای شارژ چون درنیومده خداروشکر اره جلسه اول خیلی دردداره بعدریشه مو سست تر میشه دردش کم میشه

اره درنمیاد کلا اگه دربیادهم خیلی بی جون و نازک

اسم دستگاه لیزرتون میدونی چیه؟

اگ میشه بهم بگو اخه من یبار رفتم بهد ۱۲ جلسه قسمت پایین نریخت الانم بعد ۲سال بازم درومده همه جاش..الان میخام یجایی برم ک دستگاهش قوی باشه اونجای ک رفتم دستگاهش خوب نبود بیشتریا ناراضی بودن

اسم دستگاه لیزرتون میدونی چیه؟ اگ میشه بهم بگو اخه من یبار رفتم بهد ۱۲ جلسه قسمت پایین نریخت الانم ...

باورت میشه چندبارم پرسیدم یادم نیست فقط یادمه الکساندرایت نبود یه چیزدیگه بود. بیشتر به مهرت اپراتورش مربوطه بنظرم

باورت میشه چندبارم پرسیدم یادم نیست فقط یادمه الکساندرایت نبود یه چیزدیگه بود. بیشتر به مهرت اپراتور ...

نه واقعا دستگاهم خیلی مهمه بعضی دستگاها خیلی ضعیفه ممنون عزیزم ک گفتی💖