2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که سالم باشه و جنسیتش مد نظرت باشه. منم دیروز رفتم دکتر به حساب خودم که دیروز دوازده هفته و یک روزم میشد اما دکترم گفت یازده هفته و سه روزمه واسه یکشنبه هفته دیگه سونو رو نوشت 

منم دوست دارم بچم پسر باشه اخه یه دختر دارم به شوهرم که گفتم کاش این یکی پسر باشه کلی دعوام کرد گفت هر چی باشه سالم باشه به دلم افتاده دختره😍😍

واسه منم دعا کن سالم باشه ممنون🌹🌹🌹

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
انشاالله که سالم باشه و جنسیتش مد نظرت باشه. منم دیروز رفتم دکتر به حساب خودم که دیروز دوازده هفته و ...

عه چقدر شرایطت شبیه منه

انشالله اول بچه هامون سلامتن بعد جفتشون کاکل زری 😍🤲

آوا هستمه ... ته کچیک   
عه چقدر شرایطت شبیه منه انشالله اول بچه هامون سلامتن بعد جفتشون کاکل زری 😍🤲

انشاالله 🌹😍♥

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
۱۲ هفته ام 

عرض سلام ابجی گلم انشاءالله نینی قشنگت سالم بدنیابیاد..اجی جان چنتاسوال داشتم خدمت شما

اولیش این هستش ک آیا عذرمیخوام کان..دوم مواد اسپرم کش داخلش هس؟

دوم اینکه آیا میشه اسپرمو با سرنگ ب داخل تزریق کردو درصد بارداریش چقدره؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه