2777
2789

خونه ای که هشت سال بعد ازدواج خریدن به نانش بزنه شوهرش؟فقط سه دانگشو؟شوهر دوستم بهش پیشنهاد داده.اینکارو بکنه؟؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم حدود ۱۲ سالی هست ازدواج کرده.پارسال خونه خریدن حالا شوهرش این پیشنهادو بهش داده و گفته به خانوادت و مادرم نگو فکراتو بکن خواستی بگو.به نظرتون درسته؟بهش بگم انجام بده یا نه؟شوهرش یه مغازه ام داره که یه دانگش به نام دوستمه و ارزش مغازه طوریکه میگفت چهارتومنه.ازم راهنمایی میخواد چی بهش بگم؟میگه شوهرم‌گفته همه مهریه ات و یه دانگ مغازه رو بده و سه دانگ از خونه که دو تومن ارزششه به نامت میزنم که پیرشدی یه وقت بچه ها بیرونت نکنن.

سه دونگ بهتره، زن لقمه آماده ای داره که هر لحظه شیطنتش گل کنه میفروشه، یا اگه قید شوهرو بزنه یه سرپناهی داره 😉 ولی مهریه گرفتاریای خاص خودشو داره و حتی شوهر ممکنه کاری کنه که زن در نهایت، مهریشو ببخشه و دمشو بذاره رو کولش و بره.

عدالت، مضحک‌ترین واژه دنیا!!

بستگی به ارزش ملک و میزان مهریه داره.

البته از قدیم گفتن سیلی نقد بهتر از حلوای نسیه‌ست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آره دیگه خوبه مهریه رو که معلوم نیست بهش بدن خونه اکه ارزشش زیاده بگیره 

پست بعدی رو بخون چیزایی که گفته رو گفتم دقیقا ارزششو نمیدونم حدودی بهم گفته.گفتم از دوستای نی نی سایتی مشورت بگیرم بهت میگم.

سه دونگ بهتره، زن لقمه آماده ای داره که هر لحظه شیطنتش گل کنه میفروشه، یا اگه قید شوهرو بزنه یه سرپن ...

فقط یه چیز اینکه مگه قانون نیست هرچی بعد ازدواج میخرن اگه بخوان جدا شن یه مقداریش به زن میرسه؟؟آخه پارسال خونه دار شدن.دوستم میگفت میترسم مهریمو الکی الکی از دست بدم‌ اگه خدایی نکرده بخوام یه روز جداشم اونوقت بفهمم که علاوه برمهریه از این خونه ام بهم چیزی میرسیده.

بستگی به ارزش ملک و میزان مهریه داره. البته از قدیم گفتن سیلی نقد بهتر از حلوای نسیه‌ست

پست دوممو بخون لطفا ارزشاشونو گفتم.سکه ام ۱۵۰ تا و ۲۰ مثقالم طلا داره تو مهریش.

شوهرش برای فروش خونه اذیتش می‌کنه چون فقط سه دونگ بنامش

یعنی میخواد گولش بزنه؟موندم چی بهش بگم.این دختر فکر کرده من علامه دهرم😂 مشورتای سخت ازم میخواد.بهتره بهش بگم بره از یه وکیلی چیزی بپرسه.

پست دوممو بخون لطفا ارزشاشونو گفتم.سکه ام ۱۵۰ تا و ۲۰ مثقالم طلا داره تو مهریش.

مشخصاً ارزش مهریه‌ش بیشتر از نصف خونه که یک میلیارده میشه، ولی آیا اگه یه روزی بخوان جدا شن، آقا مهریه رو تمام و کمال بهش میده؟؟؟ یا حتی اگرم بخواد بده، یکجا و نقد میده؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...