2777
2789

من ۱۸ سالمه 

و اون پسر ۲۴ سالشه 

خوش اخلاق میشه گفت میتونه درکم کنه ولی یکی دو هفته اولی که اشنا شدیم یکم نسبت بهم شکاک بود چند باری هم من میخواستم تموم کنم چون میترسیدم اون قصدش جدی نباشه ولی هر دفعه نذاشت میگه خودتم بخوای نمیزارم بری 

از طرفی من بهش علاقه دارم ولی هنوزم بخاطر اینکه از اعتماد کردن بهش میترسم نتونستم دوسش داشته باشم وقتی هم قرار گذاشتیم که ببینمش حتی قبول نکردم دستمو بگیره چون همش میترسم پشیمون شم 

شغلش هم پیمونکار و ماشین و خونه و اینا اوکی

نظر شما چیه ؟ 

درصورتی رابطت جدی میشه که بیاد خواستگاری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نظرم اینه بزار درست تمام بشه 

دانشگاه و شغل .و...

بعدش یه رابطه جدی رو شروع کن

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل حرفی که زدی این بود که اعتماد نداری نه از شخصیت خودت گفتی نه طرف نه از علت بی اعتمادیت چی بگیم ...

خب راستش دلایل بی اعتمادیم برمیگرده به گذشته 

چند بار از دو نفر نزدیک بود بهم تجاوز بشه تو سن کم  اونم دقیقا ادمایی که از چشام بیشتر بهشون اعتماد داشتم و حالا واسم سخته بخوام به این طرفم اعتماد کنم 

حداقل ۶ ماه شناخت

بعد فکر کردن راجب اینکه جدی بشه یا نه

آدما بعد‌ گذشت زمان خوده واقعیشونو نشون میدن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

اگه قصدتون ازدواجه حتما مادرت را در جریان بزار و برای اشنایی بیشتر با اون آقا حتما تومحیط باز که رفت و امد داشته باشه قرار بزار اگه هم حس شکاک بودنش درسته بزارش کنار واین که مشکوکه که قرار اول خواسته دستت را بگیره 

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

خب راستش دلایل بی اعتمادیم برمیگرده به گذشته  چند بار از دو نفر نزدیک بود بهم تجاوز بشه تو سن ...

بهش زیاد نزدیک نشیا، همون زیر نظر خانوادت باهاش، آشنا شو، اگه نظر خودت و خانوادت مثبت بود، محرم بشین