سلام دوستان. من سنگ صفرا دارم الان چند ساله ولی یه مدته دردش خیلی اذیتم میکنه. وزنمم بالاس 96 کیلوام. افتاده به سرم الان که میخام لاپراسکوپی کنم باهاش عمل معده هم انجام بدم. شوهرم کارش یه جوره نصفه ماه خونه نیست. به نظرتون میشه دو همون مدت که نیس برم و دوتا عمل رو باهم بکنم و بهش بگم فقط کیسه صفرامو عمل کردم؟؟ چون به هیچ وجه راضی نمیشه
مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من فکر میکردم خیلی ساده باشه ولی چون مادربزرگم مبتلاشدن متوجه شدم که عمل ساده ای نیست
اون عمل معده هم که خیلی سنگینه و مراقبت زیاد داره
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️