2777
2789

هوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیـــوانگی ها گــرچه دائم دردسـر دارند

دیــوانه ها از حال هم اما ... خبــر دارند

عزیزم  ! تجــربه این را نشان داده :

وقتی دعاها واقعـــی باشند اثــر دارند

تنها تو که باشی کنار من دلم قرص است

اصلا تمام قرص ها جز تو ضــرر دارند

آرامش آغــوش تو از چشم من انداخت

امنیتی که بیمـــه های معتبــر دارند

خیلی وقته اینجوری شدم 

ولی دوست دارم اینجوری 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
منم دوست داشتم اما زمانی ک مجرد بودم

آهان من مجردم، شاید توی شرایط متاهلی سخت با‌شه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ولی من از تنهایی لذت میبرم.برو‌نزدیک میوه خوری بشین یه موز بزن روشن شی.یعنی یه دور میری بهشت برمیگردی.بهترین دوستت میشه دیگ تنها نیستی.اگه در کنارش پسته و بادوم هندی هم که بزارن دیگه تنها نیستی قشنگ از جمع لذت ببر.

ولی من از تنهایی لذت میبرم.برو‌نزدیک میوه خوری بشین یه موز بزن روشن شی.یعنی یه دور میری بهشت برمیگرد ...

منم از تنهایی لذت میبردم 

شرایط فرق داره 

کاش همه چی همینقدر ساده بود و قشنگ

اره  وگرنه که هیچی قشنگتر از تنهایی نیست  ارامش مطلق  قدرشو‌ ندونستم  شما بد ...

ولی همین الان هم میتونی ازش لذت ببری ها 

توی جمع باشی ولی کاری به کسی نداشته باشی، خوبه که 

بخاطر واکنش اطرافیان میگی که ازش نمیتونی لذت ببری؟ 

ولی همین الان هم میتونی ازش لذت ببری ها  توی جمع باشی ولی کاری به کسی نداشته باشی، خوبه که&nbs ...

عزیزم همین که کاری به بقیه ندارم شده بدبختی تو زندگیم 

شایدم اخرش جدایی

فقط کاش هرچی صلاحمه پیش بیاد 

چون درد بی درمونی 

اب تو هاون کوبیدنه

الهی هیچکسی ب درد من گرفتار نشه