[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم] مامان آرمی 🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد) بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند،ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :) عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم] مامان آرمی 🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد) بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند،ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :) عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️🩹
پول نمیخوام خودشوببرن اندازه یه تیلیونرمیرزه رفتنش واسم چون از اعصاب و روان وروح وجسمم بالاترنیست مفت میدم ببرن کاش یه قانون بود هرکی شریک زندگیشونخواست راحت وبدون دغدغه ولش کنه جاش چیزی که آرامش بهش میده نصیبش بشه
همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت میزدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)❤️🌌