2777
2789
عنوان

میخوام دوباره بچه دار بشم

327 بازدید | 19 پست

سلام به همه

پسرم پنج ماهه است و موقع زایمان مجبور به سزارین شدم و الآن میخوام تا چند ماه آینده اگه خدا بخواد بچه ی دومم رو اقدام کنم فقط چون سزارین بودم کمی میترسونندم، کسی در اینمورد تجربه ای داره؟

ممنونم :)

پ.ن: شاید چندساله توی نی نی سایت فقط پستها و کامنتهای شماها رو میخوندم و الآن اومدم به جمع شما!

خوبه فاصله سنیشون کم میشه و با هم بزرگ میشن 

درمورد سزارین هم فک نمیکنم مشکلی باشه مگر اینکه دکترت چیزی بگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجله ای😕😕😕😕😕😕خیییلی سخته خواهرم من بچه پشت سر هم دارم هم اینکه بخیع هات تازه هست میدونی چقد اذیت میشی

آیا آزادی چیزی غیر از حق زندگی کردن به همان روشی است که خودمان می‌خواهیم، نه چیز دیگر؟ (اپیکتت، فیلسوف یونانی)  

بچه ات آرومه؟

والا دختر من نزدیک دو سالشه وقتی به بچه ی دوم فکر میکنم تموم تنم میلرزه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

اون یکی شیر میخواد بشین و پاشو و مراقبت میخواد باید هی بغلش کنی باردار بشی خیلی اذیت میشی

دنیا بیاد دیگه بدتر اگه اون شب نخوابه بیدار بمونی بعد اون بزرگه بیدار شه باید باهاش بیدار شی دوباره ناهار و هوووو نگم بهتره

بذار لااقل بزرگه ۳ سالش بشه بعد اقدام کن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
خوبه فاصله سنیشون کم میشه و با هم بزرگ میشن  درمورد سزارین هم فک نمیکنم مشکلی باشه مگر اینکه د ...

توکل بر خدا

تازه دست تنها هم نیستم و سختگیری و کنترل روم خیلی زیاده و میخوام با بچه دوم شرایط زندگیم کمی انعطاف پیدا کنه