2777
2789

اخ ینی چی خدالعنتشون کنه بااین بیبی چکای خرابشون 

چقدبدجور خورد تو ذوقمون  فکر کردیم بعد نزدیک دوسال دیگ باردارشدم اما نبودم😭😭😭😭😭اخ مگ میشه؟خدا برا هیشکی اینروزارو تیاره انتظار خیلی سخته  

بنظرتون هنوزم امیدوارباشم یا دیگ کلا بهش توجهی نکنم؟یکم دلداریم بدید توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شش روز از موعدت گذشته اون دیگه نباید هاله بندازه باید خط بندازه روز به روز پررنگتر 

عزیزم منم این روزهارو چشیدم ساعتها به بی بی چک نگاه کردم گریه کردم الان من درکت میکنم ولی خودتو اینجور نباز بیخیال باش اروم باش ورزش بکن و هرشب رازیانه دم کن بخور معجزه میکنه اینو من تجربه کردم با چشمام

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
برا من هاله مینداخت  ولی ازمایشم منفی بود  بعد ۴ روز دوباره بی بی چک زدم بازم مثبت بود &nb ...

توروخدا؟واقعی میگی یا بخاطر دل من میگی ؟ اخ من تواین دوسال ک منتظرم هیچوقت عین اینماه نبودم  حس یچیزی زیر دلم دارم گهگاهی درد پریودی میگیره ولمیکنه بشدت ضعف میکنم سینه هام شدیدا دردمیکنن   من اصلا تاحالا سینه درد قبل پریود نداشتم الان نوکشو کناره هاش کاملا دردمیکنن شما چه علائمی داشتی؟

وقتی شش روز از موعدت گذشته اون دیگه نباید هاله بندازه باید خط بندازه روز به روز پررنگتر  عزیزم ...

😔😔درسته حق باتوعه خودم متنفرم ازینکارم ولی دست خودم نیست  خودم دپرسم شوهرمو امروز اونجوری شوکه دیدم خیلی وحشتناکتر دپرس شدم 

خدایا انتظار همه منتظرارو تموم کن بهشون بچه سالمو صالح بده....

توروخدا؟واقعی میگی یا بخاطر دل من میگی ؟ اخ من تواین دوسال ک منتظرم هیچوقت عین اینماه نبودم  حس ...

جدی میگم حتی تو تاپیکام هست بتام شد ۵  گفت منفیه ولی بی بی هاله مینداخت   منم خیلی دل درد پریودی داشتم همش فکر میکردم الان پریود میشم   سینه هامم حساس شده بودن دست میزدم درد میگرفت

😔
یک روز قبل پریودی منفی بود  بار دوم ک ازمایش دادم فک کنم ۴ روز بعدش بود

من متاسفانه پریودم ربخته بهم نمیدونم دقیق چند سیکلمم بهمن ماه ۱۴ شدم اسفند اصلا پریدد نشدم از ۲۴ تا ۱۵ روز فقط لکه بینی  الان اینماه نمیدونم چجوریه  

من متاسفانه پریودم ربخته بهم نمیدونم دقیق چند سیکلمم بهمن ماه ۱۴ شدم اسفند اصلا پریدد نشدم از ۲۴ تا ...

اگه واکسن زدی برای اونه     ولی صبر کن چند روز دیگه بازم بی بی بزن ببین مثبت میشه    بتا چند بود برا شما

😔